ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Υψικάμινος


Τύπος : χωρίς γλυκάνισο 
Περιοχή : Άργος 
Παραγωγός : Verino ΑΒΕΕ

1129 IPA


Ζυθοποιείο:  Elixi s.a.
Προέλευση: Ελλάδα - Δροσιά Ευβοίας 
Τύπος:  IPA 
Alc.: 5.6 %
Χρώμα: Θολό καστανό
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 7 - 9 ℃

Φάβα Σαντορίνης, Santo

Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα με ξεκάθαρο γαστρονομικό προφίλ και brand αυτό σίγουρα είναι η Σαντορίνη, και ένα από τα δυνατά της χαρτιά είναι η ξακουστή φάβα της.



Η φάβα της Σαντορίνης, όπως τα περισσότερα προϊόντα του νησιού, οφείλει την ιδιαίτερη γεύση της στη διαμόρφωση του εδάφους κυρίως εξαιτίας της ύπαρξης του ηφαιστείου. Ηφαιστειακά πετρώματα, έντονη ηλιοφάνεια και άνυδρο περιβάλλον συνθέτουν ένα μοναδικό μικροκλίμα που ευνοεί μοναδικότητα στις γεύσεις.

Φιστίκι Αμμουδιάς, Αγριανίδης

Το αγρόκτημα των Ευβοιότοπων, όπως μαρτυρά και το όνομά τους βρίσκεται στην Εύβοια και παράγει κρέας ποιότητας με σαφή φιλοσοφία και όραμα.




Τα φιστίκια της Αμμουδιάς στην περιοχή των Σερρών ήταν ανέκαθεν ένα τοπικό προϊόν ιδιαίτερης αξίας για την περιοχή αν και η παραγωγή του είχε εκλείψει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Χρήστος Aγριανίδης ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια περίπου να ψήνει φιστίκια σε έναν μικρό φούρνο και η προσπάθεια του αυτή ευοδώθηκε.

Καπνιστά φιλέτα σαλιγκαριών, Escargot A l’Arta

Τα καπνιστά φιλέτα σαλιγκαριών σε ελαιόλαδο και ξίδι αποτελούν μια όλο και περισσότερο αποδεκτή λιχουδιά.




Αν εξαιρέσουμε την Κρήτη, στην υπόλοιπη Ελλάδα τα σαλιγκάρια δεν έχουν την αποδοχή που τους αξίζει. Αν και πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό κρέας με αρκετή νοστιμιά, πολλές φορές η ψυχολογία αποδεικνύεται ισχυρότερη της γεύσης. Όχι πια όμως!

Ποιο κρέας είναι καλό..για τη διατροφή μας..?????



Το κρέας λένε πολλοί πως είναι ένοχο
για καρδιαγγειακές παθήσεις και καρκίνο.
Όμως, σύμφωνα με την Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα είδη του κρέατος που θα επιλέξετε, καθώς υπάρχουν κρέατα που είναι πολύ πιο υγιεινά από άλλα.

Κουζίνες της Ελλάδας - ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ -ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ



Η Αιτωλοακαρνανία με την μεγάλη ποικιλομορφία των τοπίων, τις παραδοσιακές αγροκτηνοτροφικές πρακτικές, την αλιεία και την ιχθυοκαλλιέργεια, τον τρόπο ζωής και της ιστορική εξέλιξη.

Κρασάτα μπισκότα, Μαλεβιζώτικα Αρτοποιήματα

Μια ευχάριστη έκπληξη από την Κρήτη είναι τα μαλεβιζώτικα κρασάτα μπισκότα ενός μικρού φούρνου στα Σταυράκια.




Το Μαλεβύζι είναι η περιοχή του νομού Ηρακλείου που εκτείνεται νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου, περιλαμβάνει τους ανατολικούς πρόποδες του Ψηλορείτη ,αρκετές εύφορες πεδινές εκτάσεις και καταλήγει σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Κρητικού πελάγους.

Οι νέες προϊοντικές προτάσεις από τη ΦΑΙΔΩΝ



Από Κώστα Πορτοκάλη
Δύο νέα προϊόντα που λείπουν από την κατηγορία των προϊόντων ζαχαροπλαστικής στα ράφια των σούπερ μάρκετ, παρουσιάζει αυτή την περίοδο η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ, την "Πάστα Φλώρα βερύκοκο και Φράουλα".

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μπέλλας


Τύπος : χωρίς γλυκάνισο 
Περιοχή : Σουφλί 
Παραγωγός : Μπέλλας 

Νήσος ''7 Μποφόρ''


Μπύρα Reserve Special Dark Ale, εποχιακή, πολύ μικρής παραγωγής. «Αν δεν ήταν η νέα ΝΗΣΟΣ, θα’ταν σφοδρή καταιγίδα στο «τρίγωνο των ανέμων» μεταξύ Τήνου, Δήλου και Μυκόνου, εκεί όπου βρίσκεται η ζυθοποιία.

Θεσσαλική ΖΗΤΑ


Μια Premium Lager με μεστή γεύση, αρκετή πικράδα και πλούσια αρώματα εσπεριδοειδών. Μια νέα προσπάθεια με συνταγή της Θεσσαλικής ζυθοποιίας, φτιαγμένη στο ζυθοποιείο της Πειραικής.

Ρό, Κτήμα Εύχαρις 2014

Ερυθρωπό κρασί από την ποικιλία Αγιωργίτικο καλλιεργημένη στα Γεράνεια και οινοποιημένη από το Κτήμα Εύχαρις στα Μέγαρα της Αττικής. ΒΑΘΜΟΣ 82/100




Ροζέ μεσαίου βάθους με πορτοκαλιές κα κόκκινες αποχρώσεις. Αρώματα χαμηλής έντασης από γλυκό κυδωνόπαστο, κεράσι γλυκό και νότες ωρίμανσης. Στόμα γεμάτο με γλύκα και οξύτητα που το ισορροπεί κυριαρχώντας στην επίγευση.
Ένα μεσογειακό ερυθρωπό.

Αλάτι με ρίγανη και σουσάμι, salt odyssey

Ενδιαφέρουσα σειρά gourmet αλατιών σε ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων.




Η νέα σειρά saltodyssey της Βιοδύναμης αποτελεί ένα αξιόλογο βήμα προς τη δημιουργία και διάθεση αρωματικών αλατιών που συνδυάζουν προϊόντα από διάφορες περιοχές τη Ελλάδας δημιουργώντας χαρακτηριστικές ελληνικές γεύσεις που συνοδεύουν το φαγητό μας.

Πάστα Αγκινάρας

Τι μπορεί να βρει κανείς στο ντουλάπι της γιαγιάς; Εγώ βρήκα μια πάστα αγκινάρας και είπα να τη δοκιμάσω.




Φίλος της αγκινάρας δεν είμαι αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες για να την πλησιάσω. Η τελευταία ήταν αρκετά επιτυχημένη και αυτό το οφείλω στη Ζωζεφίνα Δελατόλα από την Τήνο και την πάστα της από τηνιακές αγκινάρες.

Κουζίνες της Ελλάδας - ΦΘΙΩΤΙΔΑ : ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ



Ο νομός Φθιώτιδας είναι ένας γόνιμος τόπος. Οι κάτοικοί της, ασχολούνται στον ορεινό όγκο της, με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά προϊόντα της. Εκλεκτά και αυθεντικά  τυριά, βούτυρο, και γιαούρτι.

Τι είναι το τρίτο κύμα καφέ

Κάποιοι ίσως το έχετε ακούσει, πολλοί ίσως όχι. Από εδώ και πέρα όμως θα το ακούμε συχνότερα και καλό είναι να το κατανοήσουμε από την αρχή.




Θα επιχειρήσω απλά και σύντομα, όσο μπορώ, να περιγράψω το τρίτο κύμα καφέ ως φιλοσοφία και παγκόσμια τάση ειδικά για τους φίλους του καφέ, που στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι πολλοί.

Ελαιόλαδο με μαύρη τρούφα, Foodscross

Ένα ακόμη εξαιρετικό προϊόν από τη νέα σειρά της Foodscross που συνδυάζει ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες και αποδίδει έναν έντονο γευστικό χαρακτήρα.




Foods Cross διαθέτει έντονα τα στοιχεία της αναζήτησης, της περιήγησης και της συλλογής. Με βαθιά φιλοσοφικές ανησυχίες, αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, σύγχρονες διαδικασίες ποιότητας και κυρίως αγάπη για τη φύση και σεβασμό για το περιβάλλον στέκεται στο «σταυροδρόμι των τροφών» επιλέγοντας να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άψητο παστέλι με μέλι, Παστέλειον

Η Κρήτη (ξανα)δημιουργεί. Ένα παστέλι που δεν είναι ακριβώς παστέλι αλλά περισσότερο μπάρα ξηρών καρπών με μέλι, αρκετά θρεπτικό και γλυκό σαν παστέλι που αυτοαποκαλείται παστέλειον, και είναι.




Ο Γιώργος Γραμματικάκης, φτιάχνει το μοναδικό παστέλι στην Ελλάδα με ωμό μέλι και έχει καταφέρει να κερδίσει την εγχώρια αγορά. Όχι κι άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν το 2003 στη μικρή γκαρσονιέρα στα Χανιά που έμενε με τη μητέρα του.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπουρο Γάτσιου


Τύπος : χωρίς γλυκάνισο 
Περιοχή : Ήπειρος 
Παραγωγός : Βαγγέλης Γάτσιος 

Ζέος Black Mak Απαστερίωτη


Ζυθοποιείο: Zeos Brewery
Προέλευση: Ελλάδα - Ίναχος Αργολίδας 
Τύπος:   Black Lager Απαστερίωτη 
​Alc.: 5 %
Χρώμα: Καστανό 

Χειροποίητα στριφτάρια με ντομάτα, Τέρπνον

Ένα παραδοσιακό ζυμαρικό σε μια απλή αλλά γευστικότατη επιλογή .



Τα στριφτάρια είναι μικρά ζυμαρικά που οφείλουν το όνομά τους στο στρίψιμο που εμφανίζουν στην όψη τους και γίνεται κατά την κοπή και αποξήρανση τους. Συνηθίζονται πολύ στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Κριθαράκι, Σεραφείμ

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που οι νοικοκυρές, κυρίως στην επαρχία, έφτιαχναν τα δικά τους ζυμαρικά. Κριθαράκι, χυλοπίτες, τραχανά και μακαρόνια με αυγά, αλεύρι ή σιμιγδάλι.




Τη συνήθεια αυτή διατηρεί μέχρι σήμερα ο Σεραφείμ από την Κόρινθο που παρασκευάζει με τον ίδιο τρόπο μια σειρά από παραδοσιακά ζυμαρικά με αγνά υλικά όπως αυγά, λάδι, γάλα και αλεύρι.

Κουζίνες της Ελλάδας - Η ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ




Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί μετά την Κρήτη, με άφθονες εναλλαγές τοπίου. Η μακρόχρονη ιστορία της είναι ένα αίνιγμα, ή για την ακρίβεια έκπληξη. Και πώς να μην είναι αφού τα συνδυάζει όλα: βουνό και θάλασσα, κάμπο και αμπέλια.

Παλαιωμένη γραβιέρα Ανδρου

Όταν ανηφόριζα στον οικισμό Χώνες, πάνω από το Κόρθι στην Ανδρο, πριν λίγους μήνες, για να επισκεφθώ το τυροκομείο "Κρεβασαρά" της οικογένειας  Ασούτη, περίμενα να δοκιμάσω, βέβαια, τα παραδοσιακά ανδριώτικα τυριά, για τα οποία είναι γνωστό.
Η έκπληξη, όμως, ήρθε από αλλού! Στον δίσκο των τυριών που μας προσφέρονται για δοκιμή, ξεχωρίζω ένα που δεν ανήκει στα παραδοσιακά του νησιού. Η δοκιμή είναι μια έκπληξη, καθώς το τυρί δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Ελληνικά Τυριά - είδη - χαρακτηριστικά


Στην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες, το τυρί αποτελούσε ιερή τροφή.
Στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται, ότι η γνώση της τυροκομίας δόθηκε δώρο

στους ανθρώπους, από τους θεούς του Ολύμπου, όταν όπως λέγεται, την ανακάλυψε ο γιός του Απόλλωνα, ο Αριστέας.

Υπογράφτηκε η συμφωνία Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου!!



Σχεδόν τρεις μήνες αφ’ ότου ξεκίνησαν
οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Τραπεζών, της Μαρινόπουλος και της Σκλαβενίτης, αργά το απόγευμα της Τετάρτης υπεγράφη η συμφωνία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος.

Μαρμελάδα σύκου, Mr & Mrs Greek

Αν και η εποχή του φρέσκου σύκου τελειώνει, ευτυχώς ξεκινά η εποχή των μαρμελάδων που θα συνεχίσει να μας υπενθυμίζει τη γεύση τους και τον Χειμώνα.



Οι Mr and Mrs Greek είναι ένα brand που το τελευταίο διάστημα επαναπροσδιορίζεται διαθέτοντας στην αγορά μια σειρά αξιόλογων μαρμελάδων.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπουρο Τυρνάβου της οικογένειας Καρδάση


Τύπος : χωρίς γλυκάνισο
Περιοχή: Τύρναβος
Παραγωγός : οικογένεια Καρδάση 

ORA Carnival


Ζυθοποιείο: Πατραϊκή Ζυθοποιία
Προέλευση: Ελλάδα - Πάτρα
Τύπος:  Imperial Pilsner - FestBeer 
​Alc.: 7 %
Χρώμα: Ξανθό σκούρο
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 4 - 6 ℃ 



Η πρώτη Ελληνική FestBeer με αφορμή το καρναβάλι της Πάτρας θα ζυθοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Threpsis, Spartan Goods

Μικροί γευστικοί θησαυροί κλεισμένοι σε καλαίσθητα βαζάκια εκπλήσσουν ευχάριστα και εντυπωσιάζουν.




Η τέταρτη γενιά της οικογένειας Καραχανίδη από τη Σπάρτη συνεχίζει μια παράδοση ετών διαθέτοντας προϊόντα ποιότητας. Αν και κυρίως η παραγωγή τους αφορά προϊόντα της λακωνικής γης, εντούτοις την προσοχή μου τράβηξε ένα βαζάκι με τον βαρυσήμαντο τίτλο Threpsis super-food

Τυρί Άληστον, Καϊδαντζής

Παρακολουθώντας διακριτικά το τυροκομείο του Καϊδαντζή εκπλήσσομαι κάθε φορά από την ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων του.



Τα νέα τυριά του Ηρακλή Καϊδαντζή ισορροπούν μεταξύ της παράδοσης και της καινοτομίας. Έτσι μετά το σταμνοτύρι με μαύρη τρούφα, η επόμενη ανακάλυψη ακούει στο όνομα Άληστον.

Κουζίνες της Ελλάδας - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΗ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ



Ανεπιτήδευτη και αυθεντική η κουζίνα της Φθιώτιδας με παραδοσιακές λιχουδιές. Τα ντόπια κρέατα ηγούνται στο τραπέζι και σε παρασύρουν σε γευστική  πληρότητα.
Το αρνάκι και  το κατσικάκι γίνεται θαύμα από τα χέρια των έμπειρων ψηστών. Η προβατίνα μαγειρεμένη με μακαρόνια ή ψημένη αποτελεί την αιχμή του δόρατος στα τοπικά καλέσματα.

Γαλατσίδα τουρσί, Icaria Pure

Η γαλατσίδα αποτελεί έναν ακόμη θησαυρό της ελληνικής φύσης που τρώγεται όπως το κρίταμο.



Η γαλατσίδα οφείλει το όνομά της στον γαλακτώδη χυμό που περιέχει και εκκρίνεται από τους βολβούς και τα φύλλα της μόλις κοπούν. 

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής, the secret Keepers

Αγαπημένες πράσινες τραγανές ελιές, τώρα και με αστέρι Great Taste 2014.




Η Χαλκιδική μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά προϊόντα που έχουμε παρουσιάσει και εμείς κατά καιρούς μέσα από τη στήλη του FnL-Guide. Ένα προϊόν έκπληξη όμως, με συνεχή ανοδική πορεία είναι η πράσινη ελιά Χαλκιδικής από

Καραμέλα μανταρίνι, Δυο δυο

Μια ακόμη γευστική έκπληξη από την Χίο και το μανταρίνι της ένα από τα παραδοσιακά υψηλής ποιότητας προϊόντα της.




Η ιστορία της καραμέλας του κ. Κοκκινάκη ξεκινά έναν αιώνα πριν από την Οδησσό της Ρωσίας όπου ο παππούς Παντελής διατηρούσε κατάστημα ζαχαρωτών τόσο εκεί όσο και στην Πετρούπολη. Σήμερα, ο κ. Δημήτρης Κοκκινάκης συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην Χίο

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπουρο οικογένειας Αποστολάκη


Τύπος : χωρίς γλυκάνισο
Περιοχή : Κρόκιο Θεσσαλίας
Παραγωγός : Οικογένεια Αποστολάκη
Διάφανο λευκό. Σχετικά απαλή μύτη με ελαφριά φυτικότητα αλλά και λίγο φρούτο, κίτρο, ,λεμόνι και κεράσι.

Παραδοσιακό αυγοτάραχο Stefos

Το χρυσάφι του Μεσολογγίου με την μαεστρία και τα αρώματα του Στέφου.




Εξαιρετικής ποιότητας αυγοτάραχο, 100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά, με χαρακτηριστική αλλά εκλεπτυσμένη γεύση, άρωμα γεμάτο θάλασσα, βελούδινη αίσθηση και μακριά επίγευση.

Olympos Beer


Ζυθοποιείο: Olympos Beer
Προέλευση: Ελλάδα - Κατερίνη Πιερείας 
Τύπος: Lager 

SECOS Βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Από την πρώτη κιόλας επαφή με τον προϊόν ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν την κάθε φιάλη μοναδική.





To  όνομα που διαλέξαμε έχει ρίζες στην αρχαία Ελλάδα. Η λέξη σηκός είχε διπλή σημασία: Συμβόλιζε τον ιερό τόπο του ναού, και την ίδια στιγμή περιέγραφε την ξύλινη περίφραξη που προστάτευε τους ελαιώνες.
Αυτή είναι η πιο απτή απόδειξη ότι η καλλιέργεια της ελιάς κατείχε πάντα μία σεβαστή θέση στην καθημερινότητα των Ελλήνων.

Λουκούμια από την Νάξο με γεύσεις βοτάνων

Αιγαιοπελαγίτικα λουκούμια από την Νάξο με γεύσεις βοτάνων




Λανσάροντας ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, το βοτανικό λουκούμι,  η νέα και δυναμική εταιρία παραγωγής οργανικών βοτάνων και αρωματικών φυτών από τη Νάξο, Οrganic Islands, τοποθετείται στην αιχμή της βοτανικής γαστρονομίας.

Νέα προιόντα από την Αμβροσία γκουρμέ



Καραμελωμένα Κρεμμύδια

Λατρευτό κρεμμυδάκια που έχουν καραμελωθεί για να εκφράσουν όλη τη
γλυκύτητα τους..
Εξαιρετικό με κρέατα, λουκάνικα, χοτ ντογκ, τυριά και....

Valonia, βιολογικό φιλέτο μαύρου χοίρου καπνισμένο σε φυσικό ξύλο οξιάς



Το καπνιστό φιλέτο Valonia είναι ένα εξαιρετικό χοιρινό φιλέτο καπνισμένο σε φυσικό ξύλο οξιάς με λεπτή γεύση και αρωματισμένο με λίγα μπαχαρικά. Απολαύστε το σκέτο ως συνοδευτικό ενός καλού κρασιού. Πρόκειται για το πιο εκλεκτό κομμάτι του χοίρου, υψηλής διατροφικής αξίας.

Τοματορακομελιά Νέα Γεύση από την Simply Greek

Νέα γεύση από την Simply Greek που παντρεύουν το παραδοσιακό ρακόμελο με την αγαπημένη ντομάτα.



Μία από τις πολύ όμορφες & αγαπημένες γεύσεις είναι του ρακόμελου...άρα δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε!!!

Κουζίνες της Ελλάδας - ΜΑΝΗ: ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ



Ανατολική και Δυτική, Μέσα Μάνη και Έξω Μάνη. Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας που καταλήγει στο Ακροταίναρο. Η Βάθεια με τα επιβλητικά πυργόσπιτα, η Κοίτα, ο Πύρριχος ή Κάβαλος, η Κοκάλα και το μαγευτικό Μαρμάρι.

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ! Ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτού λογισμικού


Ο UPSat, ο πρώτος ελληνικός μικρός δορυφόρος ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτού λογισμικού, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην εταιρεία νανοδορυφόρων Innovative Solutions In Space (ISISpace), τεχνοβλαστό του Πολυτεχνείου του Ντελφτ της Ολλανδίας.

Σαββίδης Δημήτριος : Ένας από τους πιο δυναμικούς παραγωγούς Ρόδων στους Προσκυνητές !!!!!

Στην ιστοσελίδα μας ουκ ολίγες φορές , έχουμε αναφέρει πως το χωριό μας διαθέτει εκλεκτούς ανθρώπους , αλλά και δυναμικούς παραγωγούς. Ένας από αυτούς , που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ο Σαββίδης Δημήτριος , Παραγωγός Ρόδων , αλλά και εξαιρετικού χυμού ρόδου , φρέσκου και κατεψυγμένου. Όπως μας είπε πλέον  τα δέντρα του έχουν περάσει την 10ετία , είναι άκρως παραγωγικά , αλλά και εξαιρετικής ποιότητας , αφού ως ποικιλία  διακρίνονται για την γλυκύτητα τους. Πώληση Ρόδων και Χυμού , γίνεται και χονδρική και λιανική . Τηλέφωνο παραγγελιών : Σαββίδης Δημήτριος - Προσκυνηταί  :  Tηλ:  6 9 7 1 5 6 4 8 4 7



Μαρμελάδα ρόδι, Δαρνάκων γεύσεις

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΕΥΑ από την Μεσσηνία έρχεται να ενδυναμώσει την αίσθηση πως τα ελληνικά ελαιόλαδα είναι πλέον σε καλό δρόμο.




Η οικοτεχνία του Σωτήρη Βαγενά, Δαρνάκων γεύσεις, παράγει τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια αξιόλογες μαρμελάδες και σάλτσες σε ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων. Η εξαιρετική δουλειά της οικοτεχνίας συμβαδίζει απόλυτα με την ευγενική φυσιογνωμία και ανήσυχο χαρακτήρα του ιδιοκτήτη της. Για το λόγο αυτό προσπαθώ να παρακολουθώ την εξέλιξη της στη δημιουργία νέων γεύσεων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.