ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Verino…από το Άργος


Πλήθος αρωμάτων παρελαύνουν στη μύτη και στο στόμα με παραστάτη τα εσπεριδοειδή και καλά συντονισμένους ακολούθους.

Πειραϊκή, η του λιμανιού


Η ηλικία της δεν ξεπερνά τα οκτώ χρόνια και παράγεται από την ομώνυμη μικροζυθοποιία σε δύο εκδοχές: Pils και Pale ale. Βιολογική μπίρα, που ζυμώνεται και ωριμάζει για έξι εβδομάδες ανεξαρτήτως εποχής.

Προμπονάς: Το λικέρ κίτρου Νάξου με τα 101 χρόνια ιστορίας



Επιχειρήσεις ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς, ωστόσο είναι και μερικές, που η ιστορία τους μετρά περισσότερο από έναν αιώνα λειτουργίας. Μία από αυτές είναι και η επιχείρηση “Προμπονάς”, η οποία ιδρύθηκε το 1915, στο νησί της Νάξου, από τον Δημήτρη Προμπονάκαι ξεκίνησε με την παραγωγή και την εμφιάλωση του τοπικού ηδύποτου "Κίτρο Νάξου".

Συκολατάκι με αφρίνα, Askada

Το γνωστά σύκα από την Κύμη παντρεύονται με την σοκολάτα για να γίνουν συκολατάκια.



Το ξηρό σύκο γνωστό για την πλούσια διατροφική του αξία, όπως  σίδηρο, ασβέστιο κ.ά. αποτελεί μέρος της διατροφής μας εδώ και αιώνες καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για αποξήρανση σύκων ήδη από τον 14ο π.Χ. αιώνα.

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο με την διαφήμιση της Ελλάδας που τρέλανε τους τουρίστες…


Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ένα σποτ για τις διακοπές στην Ελλάδα, το οποίο έχει ξετρελάνει τους τουρίστες… 

Φακές Εγκλουβής

Οι γυναίκες της Εγκλουβής λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σπέρνουν τη φακή για να ξεκουραστεί κάτω από το χιόνι πριν τη βοτανίσουν με τον ερχομό της Άνοιξης.




Η Εγκλουβή είναι ένα χωριό που βρίσκεται στο οροπέδιο Βουνί της Λευκάδας εγκλωβισμένο ανάμεσα σε 4 κορυφές.

Oakmeal: Η αμερικανίδα που ξέρει να μας ταΐζει βελανίδια



Ο καρπός των βελανιδιών της Τζιάς υπήρξε ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των κατοίκων του νησιού, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Τις τελευταίες δεκαετίες όμως, για διάφορους λόγους, παρέμενε ανεκμετάλλευτος, ώσπου μια Αμερικανίδα από την Καλιφόρνια, η κα Marcie Mayer πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την αξιοποίηση των βελανιδιών του νησιού της Τζιάς (Κέα), ιδρύοντας την επιχείρηση Oakmeal.

Βιολογικό Πετιμέζι οικογένειας Κοντογιάννη

Το πετιμέζι αποτελεί ένα ακόμη προϊόν που είναι συνυφασμένο με την ελληνική γαστρονομία ήδη από τα αρχαία χρόνια.



Το πετιμέζι αποτελεί το προϊόν της συμπύκνωσης του χυμού του σταφυλιού.

Γευστική ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας με το Eating Athens (Photos)

Τρίτος σταθμός: Κεντρική πλατεία Ψυρρή 

Μια μικρή στάση πριν την ξενάγηση επιβάλλεται, ειδικά όταν αυτή γίνεται στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς. Με τόσα γλυκά να μας περιστοιχίζουν, η αλήθεια είναι πως οι πειρασμοί ήταν πολλοί. Ταυτόχρονα όμως υπήρξαν και κίνητρο μιας και όπως μας υποσχέθηκε ο οδηγός και ξεναγός μας ο Γιώργος, αυτό θα ήταν και το καταληκτικό μας σημείο. Δε μας άφησε βέβαια παραπονεμένους... Ένα μικρό γλύκισμα με "ιστορία" μας έδωσε δυνάμεις αλλά και μια πρώτη γεύση για το τι θ΄ακολουθούσε. 
Αυτή η ξενάγηση θα ήταν... μερακλίδικη, σαν τον καλό ελληνικό καφέ στη χόβολη και το λουκουμάκι που τον συνοδεύει. Μιλήσαμε για την ιστορία του λουκουμιού, την προέλευσή του, τις παραλλαγές του.  

Πάστα κάστανου με μπαχάρι, Πυλιακή Γη

Μια ξεχωριστή πάστα κάστανου που ακροβατεί μεταξύ της μαρμελάδας και της σάλτσας με υπέροχο άρωμα και γεύση



 Πυλιακή Γη έχει βαλθεί κάθε χρόνο να κρατά το ενδιαφέρον μας ψηλά επινοώντας και μια νέα γεύση. Τις προηγούμενες χρονιές είδαμε κριτσινάκια με καρότο και τζίντζερ ή ελιά Καλαμών, μαύρη κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου, αποξηραμένα σύκα με μπράντι και πολλές άλλες ξεχωριστές επινοήσεις.
«Αντε να πάμε στον καφενέ» έλεγε ο παππούς και μου έκλεινε πονηρά το μάτι. Συχνά με έπαιρνε μαζί του και μου έδινε τα λουκούμια όταν κέρδιζε τους φίλους του στην πρέφα. «Πάμε στον λουκουμέ» έλεγα εγώ από μέσα μου και γελούσα και χαιρόμουνα με το αστείο μου, σαν την παροιμία που λέει «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».


Οι Συριανοί λουκουμοποιοί παρασκευάζουν το γλύκισμα για πολλές δεκαετίες με σταθερό τρόπο

Μέλι με κανέλα και βασιλικό πολτό, Melira

Μια νέα γεύση μελιού που συνδυάζει θρεπτικά συστατικά και γεύση εμπλουτίζοντας την γκάμα των ελληνικών γεύσεων.




Αν και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει ο τρύγος του θυμαρίσιου μελιού σε όλη την Ελλάδα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από τον «βασιλιά θυμάρι» πλέον η Ελλάδα παράγει μια ευρύτατη γκάμα αξιόλογων γεύσεων και συνδυασμών όπως μέλια βοτάνων, ανθέων και κωνοφόρων. 

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Το Απόσταγμα Οίνου Παλαιωθέν είναι το «κόσμημα» του Θανάση Παρπαρούση.



Το Απόσταγμα Οίνου Παλαιωθέν είναι το «κόσμημα» του Θανάση Παρπαρούση. Ένα μεγάλο απόσταγμα.

Ποιος είναι ο Γερμανός Μπερν Μπρινκ που εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο και φτιάχνει τη συγκλονιστικότερη μπίρα της Ελλάδας [εικόνες]




Οι μπίρες που φτιάχνει δεν θυμίζουν σε τίποτα τις μπίρες του κιλού που ξέρουμε. Η συνταγή εδώ είναι γερμανική: μπίρες αφιλτράριστες και απαστερίωτες με 4.8% αλκοόλ, η ξανθιά και η μαύρη Brink's συγκλονίζουν με τη γεύση και το άρωμά τους. Οι πρώτες ύλες (βύνη κριθαριού, λυκίσκος και μαγιά, όλα βιολογικής καλλιέργειας) εισάγονται από τη Γερμανία με πίστη στο γερμανικό νόμο του 1516, περί «καθαρότητας της μπίρας».

Ανακαλύπτοντας εξαιρετικά τυριά στην Αθήνα Τυριά με προσωπικότητα, μικρής παραγωγής, τυριά δυσεύρετα. Ψάξαμε, βρήκαμε τους "κυνηγούς" τους και δοκιμάσαμε.

Αν ανήκετε στους λάτρεις των τυριών, θα έχετε διαπιστώσει ότι μέχρι πρόσφατα θεωρούσαμε τα γαλλικά τυριά ως την πεμπτουσία της ...
Τα τελευταία χρόνια, μικροί παραγωγοί τυροκομικών, που ξέρουν τα ιδιαίτερα βοσκοτόπια, έχουν δικά τους ζώα και γνωρίζουν καλά τις παραδοσιακές τεχνικές, έχουν φέρει στο προσκήνιο μια ολόκληρη σειρά ιδιαίτερων τυριών, που αξίζει να ανακαλύψουμε.

Καλοκαιρινές γαστρονομικές και μη… στάσεις στο Ζαγόρι

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος μοιράζεται μαζί μας τα καλοκαιρινά μυστικά ενός εναλλακτικού προορισμού.



Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος, θα έγραφα αυτό το άρθρο φορώντας τα στιλάτα πρεσβυωπικά γυαλιά μου, χαϊδεύοντας το σεβάσμιο λευκό μούσι μου και αυτάρεσκα θα έγραφα: Ήταν ο μαγικός  Ιούνιος του 2008, με πρωτοβουλία ενός φωτισμένου οινοποιού του Γιάννη Μπουτάρη, είχα την ευκαιρία μαζί με μία ομάδα δημοσιογράφων να γνωρίσω για πρώτη φορά ταΖαγοροχώρια. 

Αγοράζοντας αυτά τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βοηθάτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη


Αγοράζοντας αυτά τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βοηθάτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Φάβα Σκύρου, Πίσες-Κτήμα Μουριές

Η αυθεντική φάβα Σκύρου από λαθούρι Lathyrus ochrus που στην τοπική διάλεκτο λέγεται πίσες και είναι πατρογονική ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.




Ο παραγωγός Μανώλης Τραχανάς ξεκίνησε και πάλι την καλλιέργεια της στο Κτήμα Μουριές, πριν από μερικά χρόνια, με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας δηλαδή τα σκυριανά αλογάκια στο όργωμα και το αλώνισμα σε μια εντυπωσιακή για τα σημερινά δεδομένα διαδικασία.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΑΙ ΘΑ….



Kαλά μαντάτα για τους εργαζόμενους της εταιρείας Μαρινόπουλος, που εδώ και πολλές εβδομάδες, ζουν τη δική τους αγωνία. Πηγή του Γεράσιμου Σκλαβενίτη, δήλωσε στο mononews.gr, πως όχι μόνο δεν θα γίνει καμία απόλυση, αλλά αντίθετα θα επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι.

“Εξυπνοι” κάδοι στη Θεσσαλονίκη ανακυκλώνουν ρούχα και παπούτσια!



Μια καινοτόμα δράση υλοποιεί εδώ και λίγους μήνες ο δήμος Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να γίνει ο πρώτος δήμος στη χώρα που θα ανακυκλώνει εκτός από χαρτί, γυαλί και αλουμίνιο, ρούχα και παπούτσια!

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε φθηνό φαγητό


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο πρέπει να αποφεύγουμε τα φθηνά τρόφιμα; Ας ρίξουμε λίγο φως στο άρθρο που ακολουθεί.

Γενικά καλό είναι να τρεφόμαστε σωστά κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και για να έχουμε μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση.

Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες η καριόκα γίγας που παρασκευάστηκε στην Ξάνθη - Ζύγιζε 383 κιλά



Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να πάρει η γνωστή καριόκα γίγας που παρασκευάστηκε πριν από λίγο καιρό στο γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης στην Ξάνθη. 

Η γυναίκα που έκανε τη μελισσοκομία επάγγελμα ζωής! Τα μυστικά της δεν τα περιμέναμε...



Πολλές φορές τα καλύτερα πράγματα έρχονται χωρίς να τα περιμένουμε, απλά περιμένουν εκείνα να έρθει η στιγμή, ώστε να τα ανακαλύψουμε! Έτσι έγινε και με την Μελισσοκόμο Δήμητρα Σπανού, που έχει ένα πλήθος από μελίσσια, »στην κυριολεξία» πραγματική ζωγραφιά.

Ποια είναι η διαφορά του συμβατικού, με το βιολογικό μέλι.



Η κρυστάλλωση του μελιού που κατά καιρούς έχει ακουστεί ως ένδειξη γνησιότητας, δυστυχώς δεν αποτελεί τεκμήριο, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να βρίσκεται εκτεθειμένος.

Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να προτιμάτε τα βιολογικά μέλια, μιας και εκτός του ότι είναι πιο υγιεινά, οι πιθανότητες για νοθεία είναι σχεδόν μηδενικές.

Στέβια, η ζάχαρη του μέλλοντος



Στέβια, η ζάχαρη του μέλλοντος
Η στέβια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «το φυτό της νέας χιλιετίας» ή ως «η ζάχαρη του μέλλοντος». Υπάρχει όμως πιθανότητα η στέβια να αντικαταστήσει τις υπόλοιπες ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες;

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ


Μέλι φασκομηλιάς με κίτρινο διάφανο χρώμα και γεύση λεπτή και πολύ ευχάριστη που μοιάζει με της πορτοκαλιάς.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Το καλό μας Τσίπουρο, από την Εύβοια Η οικογένεια Σπυρόπουλου υπογράφει δυο νέες ετικέτες



Μια νέα προσθήκη έχουμε στη λίστα με τα καλά τσίπουρα που κυκλοφορούν σε ψαγμένα spots. To ελληνικό απόσταγμα μας ήρθε από την Εύβοια και την οικογένεια Σπυροπούλου...

Χειροποίητα πούρα made in Greece



Τα μοναδικά Premium πούρα στην Ευρώπη, είναι ελληνικά. Η ζωή του Άρη Κωνσταντινίδη ανάμεσα σε καπνά, υγραντήρες, κόπτες και κόλλες, αλλά και το ταξίδι στην Κούβα που άλλαξε την καριέρα του και την ελληνική νομοθεσία

Και ιδού οι «κυρίες» της ελληνικής ζυθοποιίας!



volkanbeer ελληνκη μπυρα
Volkan Beer – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

1.- Volkan Beer – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Το φιλόδοξο σχέδιο (όραμα ενός Σαντορινιού επιχειρηματία) πραγματοποιείται το καλοκαίρι του 2011. Μια νέα μικροζυθοποιία με φιλόδοξους στόχους θα προσφέρει Ελληνική μπύρα που θα περιλαμβάνει αρωματικό χαρμάνι από μέλι Σαντορίνης και κίτρο Νάξου.  Η παραγωγή περιλαμβάνει δύο τύπους μπύρας την Volkan Pilsner και την Volkan Weiss.

Το γλυκό των ρεκόρ από την Ξάνθη






Η Ιστορία μας
istoria2-webΤο ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά ιδρύθηκε το 1926 από τον αείμνηστο Γεώργιο Παπαπαρασκευά , λειτουργεί μέχρι σήμερα και είναι το ζαχαροπλαστείο που έκανε γνωστή την Ξάνθη για τα γλυκά της.

Όταν οι τοπικοί παραγωγοί της Αιανής δημιουργούν – Χυμός από ιπποφαές Αιανής με μέλι, εκχύλισμα ελαίου ιπποφαούς Αιανής, κηραλοιφή με ιπποφαές Αιανής και νωπός καρπός βολικού ιπποφαούς Αιανής


O Αριστοτέλης Γκουλιάφας ασχολείται τα τελευταία χρόνια, στην περιοχή της Αιανής, με την καλλιέργεια και την παραγωγή  ιπποφαούς. Η διαρκής ενασχόλησή του και έρευνα με το συγκεκριμένο αντικείμενο, σε συνδυασμό με το μεράκι που διαθέτει, αποτελούν την επιτυχημένη “συνταγή”, ώστε χρόνο με το χρόνο να γίνεται καλύτερος και πιο αποδοτικός στην παραγωγή του. Χυμός από ιπποφαές Αιανής με μέλι, εκχύλισμα ελαίου ιπποφαούς Αιανής, κηραλοιφή με ιπποφαές Αιανής (για αντιγήρανση) και νωπός καρπός βολικού ιπποφαούς Αιανής, είναι μερικά από τα προϊόντα που παράγει, αποδεικνύοντας πως, όταν συνδυαστούν η θέληση, η αγάπη και η φαντασία για δημιουργία, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα προϊόντα που ο ίδιος παράγει: - 

Η μελισσοκομία ως δεύτερη η κύρια δουλειά; Τι εισόδημα μπορείτε να εξασφαλίσετε; Όλη η αλήθεια



Το ερώτημα, για το αν η μελισσοκομία είναι ένα εύκολο επάγγελμα που προσφέρει πολλές ευκαιρίες κέρδους, αλλά και ποίες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος πετυχημένος μελισσοκόμος, είναι κάτι που απασχολεί τον κάθε νέο, κυρίως, που σκέπτεται να μπει στον κλάδο μας. 

Αλλαντικά Στρεμμένου, Ευρυτανία



Από το 1992 η αλλαντοποιία παράγει κορυφαία ελληνικά αλλαντικά φυσικής ωρίμανσης χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα όπως το εκπληκτικό προσούτο που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, σαλάμια αέρος, καπνιστό μπέικον, χωριάτικα λουκάνικα, χοιρομέρι κρασάτο ή χοιρινό φιλέτο πορκέτα και δυο μοναδικά νέα προϊόντα, σαλάμι φυσικής ωρίμανσης και παραδοσιακό λουκάνικο Ευρυτανίας από αρχέγονη αυτόχθονη πιστοποιημένη φυλή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ελευθέρας βοσκής (όπου ίχνη της φυλής του στην Ελλάδα φτάνει μέχρι το 9000 π.Χ !!)

Τα νοστιμότερα ελληνικά τυριά... στο μικροσκόπιο



φέτα
Σε κάθε γωνιά της χώρας παράγεται κι ένα ξεχωριστό τυρί. Κάποια από αυτά έχουν Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) κι άλλα όχι. Εσείς γιατί να προτιμήσετε τα εισαγόμενα;

Το Ελληνικό δαιμόνιο εν δράση. Ένα μεγάλο μπράβο !!!Η νηολόγηση έγινε στην Ιταλία,στην πατρίδα μας δεν το νηολογούσαν.

 Mέσα από το απίστευτο ή το αδύνατο και τις διάφορες δικαιολογίες της μετριότητας, που έχουν ενσκήψει στη χώρα μας βγαίνει το δυνατό και το εφικτό και το διεθνές παραδεκτό!.Tο πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αεροσκάφος( ΑΡΧΩΝ 1 )”ARCHON SF 1” συγκεκριμένου τύπου( που μοιάζει με STEALTH) κάνει τον ΚΟΣΜΟ να παραμιλά!
Ύστερα από κοπιαστική δουλειά και τροποποιήσεις του αρχικού σχεδίου , χρησιμοποιώντας αεροπορικό αλουμίνιο ο «Άρχων» (κατασκευής Φλώρινας) , όχι μόνο έκανε το πρώτο του ταξίδι στους αιθέρες αλλά και πωλείται σε ικανοποιητική συσκευασία πλέον.

Τριήμερο προβολής Ηπειρώτικων προϊόντων στην Πρέβεζα



Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων και κατόπιν αιτήματος ντόπιων παραγωγών με πιστοποιημένα και τυποποιημένα τοπικά προϊόντα, διοργανώνει στην Πρέβεζα έκθεση προβολής τοπικών προϊόντων.

The Workshop: Η παραδοσιακή βιοτεχνία παπουτσιών συναντά τη νέα γενιά



Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, αλλάζοντας τον χάρτη της αγοράς, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες επιχειρήσεις, που προϋπήρχαν πολλές δεκαετίες πριν, οι οποίες πέρασαν στα χέρια της νέας γενιάς και απέκτησαν μία διαφορετική υπόσταση μπολιασμένη με τον αέρα του εκσυγχρονισμού.

Καινοτομία και εξαγωγές οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη



Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. μετρά ήδη 66 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ημέρα, που ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Χατζηγιαννάκη, στον Πειραιά.

Ταχίνι Δράμας, Ελευθερίου

Ένα ακόμη γευστικότατο ταχίνι από τη Δράμα σε δύο γεύσεις για νόστιμα και θρεπτικά σνακ .




Ο Ελευθέριος Παπαδόπουλος παράγει χαλβά με μεράκι εδώ και πολλές δεκαετίες συνεχίζοντας την παράδοση του προπάππου του, πρόσφυγα από την Καππαδοκία.

Γλυκό ελιάς, Heri me Heri

Ένα ιδιαίτερο γλυκό ελιάς που τραβάει το βλέμμα με τη συσκευασία του και αιχμαλωτίζει το στόμα με τη γεύση του.



Μπορεί στην αρχή η ονομασία του να δημιουργεί ερωτηματικά καθώς η έκφραση «χέρι με χέρι» κουβαλάει μια ιδιότυπη αμφισημία.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΩΘΙΝΟΝ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ







Τσιπουρο Εωθινόν Παλαιωμένο
Από επιλεγμένα αμπέλια της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης συλλέγονται με αυστηρότατα κριτήρια σταφύλια των ποικιλιών Cabernet και Merlot που παντρεύονται με το κοσμοπολίτικο Syrah για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μείγμα (cuvee) που αποτελεί την «βάση» του παλαιωμένου ΕΩΘΙΝΟΝ.

Η ιδανική γευσιγνωσία αποστάγματος

Η κατάλληλη στιγμή για να πιείτε ένα ποτό είναι όταν το επιθυμείτε. Στην περίπτωση της γευσιγνωσίας ή απλά της απόλαυσης ενός αποστάγματος τότε απαιτούνται και ιδανικές συνθήκες.




Είτε πρόκειται για επαγγελματίες είτε για λάτρεις ενός αποστάγματος η ιδανική συνθήκη που θα πρέπει να υπάρχει είναι η καθαρότητα της αίσθησης της γεύσης.

Μικροζυθοποιία Septem






Septem Monday's Pilsner
Ελαφρώς γλυκιά γεύση, με διακριτική παρουσία βύνης και δροσιστική οξύτητα και πικράδα, που αναδεικνύουν την έντονα αρωματική επίγευση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα λουλουδιών, καραμέλας και μελιού.

Φοβερή κίνηση!! To σχέδιο «ΜΑΤ» του Σκλαβενίτη…. Έτσι πήρε τον «Μαρινόπουλο» !



Τη χρηματοδότηση της
Σκλαβενίτης προκειμένου να τρέξει το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος ενέκρινε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας. Προβλέπει δάνειο 360 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και διάθεση κεφαλαίων από τη Σκλαβενίτης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.