ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Magna - Η 1η ηλειακή μπύρα είναι γεγονός απο το Ηλειακή Ζυθοποιϊα


Η πρώτη μπύρα που παράγεται στον Νομό μας και το όνομά της...MAGNA
Μιά νέα σημαντική προσπάθεια απο την οικογένεια ΜΠΡΙΤΖΙΚΗ.
Μια νέα επιχειρηματική δράση του Σάκη Μπριτζίκη, της γυναίκας του Διονυσίας και του ομογενή απο τον Καναδά Ανδρέα Παπαδάκου.

Τα καλύτερα ταβερνάκια στο όμορφο ΛασίθιΗ Εύα Παρακεντάκη, food blogger, τηλεοπτική παρουσιάστρια μαγειρικής εκπομπής και μόνιμη κάτοικος Ρεθύμνου, μοιράζεται μαζί μας αγαπημένες της διευθύνσεις στο Λασίθι, που αξίζει να ανακαλύψετε κι εσείς στην επόμενη επίσκεψή σας στην Κρήτη.

ΚΟΡΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΝΟΣ-Σπιτικά Γλυκά ΧίουΣπιτικά Γλυκά Χίου

Η ιστορία της εταιρείας Κοράκης ξεκινά γύρω στα 1935, όταν ο Παναγιώτης Κοράκης, Χιώτης εισαγωγέας και έμπορος ζάχαρης αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο των γλυκών.

Το ντοματάκι της ΣαντορίνηςΤο ντοματάκι Σαντορίνης είναι μια ξεχωριστή ποικιλία που προέρχεται από την Αίγυπτο και ο τρόπος που έφθασε στη Σαντορίνη, χάνεται στον θρύλο. Λέγεται ότι το ντοματάκι το έφεραν οι καπεταναίοι της Σαντορίνης, που μετέφεραν με τα πλοία τους Θηραϊκή γη για τις ανάγκες της διάνοιξης της διώρυγας του Σουέζ.

Ριζείς, Ηλέσιον

  Βιολογικό ρύζι φυσικής καλλιέργειας από την περιοχή του Σπερχειού στη Λαμία.

Η Ηλέσιον είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχουν αναπτύξει μια φιλοσοφία βιολογικής καλλιέργειας με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Όχι μόνο δεν χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα στη γεωργία τους αλλά ακολουθούν και έναν φυσικό τρόπο καλλιέργειας που βασίζεται στην αρμονία της φύσης. Οι ορυζώνες βρίσκονται σε περιοχή χαρακτηρισμένη Natura ενώ το αποτέλεσμα κάθε εσοδείας είναι λίγο πολύ έκπληξη. 

''Adorama''- Cretan Family Products


ARODAMA FAMILY AND THE MYTH 
According to a myth, when the first Titans were born, the goddess of life, in order to restore balance to the universe and to protect her daughter Earth, bestowed upon her the tree of life. The tree gave life to Earth and to the Gods. Upon the birth of each deity the tree sprouted a new shoot, "Arodamos."

Τρίκαλα: Εφηύρε συσκευή που παρακολουθεί τις καλλιέργειες εξ’ αποστάσεωςΕφευρετικότητα που θα ζήλευαν οι κατά πολύ μεγαλύτεροί του και ενδεχομένως στελέχη μεγάλων επιχειρηματικών Ομίλων που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο και στις καινοτόμες ιδέες, επιδεικνύει ένα 17χρονος Τρικαλινός, φλερτάροντας με τα “όπλα” της εποχής του, την τεχνολογία.

21 Fruits And Veggies You Didn’t Know Grew Like That

1. Asparagus grows STRAIGHT OUT OF THE GROUND and it’s kinda creepy.

Asparagus grows STRAIGHT OUT OF THE GROUND and it's kinda creepy.
Matt Cardy / Getty Images

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Σάρωσε η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Λονδίνο - Πήραν την πρωτιά και έφυγαν (Φώτο)Μια μεγάλη επιτυχία πέτυχε η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατακτώντας στο Λονδίνο το 1ο Βραβείο στην ασφάλεια οχημάτων.

Μαρμελάδα φράουλα, Γεωδή

  Κάθε εποχή έχει τις δικές της μαρμελάδες και αυτή την περίοδο ο «τροχός» δείχνει την μαρμελάδα φράουλα.

Η μαρμελάδα φράουλα είναι η πρόσφατη προσθήκη στη σειρά light της Γεωδής, μια σειρά που την ονομάζει έτσι καθώς δεν χρησιμοποιεί ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι προσφερόμενες θερμίδες, όχι πως δεν έχει αλλά αισθητά μειωμένες για μαρμελάδα.

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Johnnies' Beer.- Μακεδονική Μικροζυθοποιία

Τσίπουρο Ζαχαρία

Ένα εξαιρετικό τυποποιημένο τσίπουρο μικρού παραγωγού που χρησιμοποιεί την εμπειρία του στην οινοποίηση και παραδίδει ποιότητα.


Θα μπορούσα να πω πως είναι το πιο τίμιο τσίπουρο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το τσίπουρο Ζαχαρία είναι το αποτέλεσμα του κόπου της Οικογένειας Ζαχαρία οινοποιών από την Άσκρη Βοιωτίας. Ως οινοποιοί με το Κτήμα Μουσών, παρουσιάζουν το εξαιρετικό Μούχταρο, μια σπάνια γηγενή ποικιλία αλλά και μια σειρά καθημερινών οίνων ποιότητας.

Βανίλια, μέλι Ελάτης Μαινάλου, Eulogia

  Μοναδικό μέλι Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από την ορεινή Αρκαδία.

Όταν η συζήτηση έρχεται στο μέλι δεν μπορεί να αφήσεις απέξω το μοναδικό ΠΟΠ μέλι της Ελλάδας που συλλέγεται στο Μαίναλο, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλωνίσταινας και της Βυτίνας στην Αρκαδία. Πρόκειται για μέλι παραγωγής της Eulogia ως αποτέλεσμα του τρύγου, από τις μέλισσες, της ρητίνης της Μαύρης Ελάτης που συναντούμε στο Μαίναλο.

Ποια τρόφιμα μπαίνουν στην κατάψυξη και ποια όχι (πίνακας)Η συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και παράλληλα να μειώσουμε τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων.

Φέτα Άγραφα, Λύτρας

  Η ελληνική φέτα σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδοχές της αγκαλιάζει την μοναδικότητα της και κλείνει το μάτι στον ανταγωνισμό.

Η ελληνική φέτα αποτελεί ένα τυρί ορόσημο στην γαστρονομία του τόπου. Εντούτοις αρκετές ιστορίες ταλανίζουν τόσο την ιστορία της όσο και τη διάδοση της σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων και η απαξίωση που το προϊόν αυτό γνωρίζει στην ίδια του τη χώρα καθώς συχνά εξομοιώνεται με ένα λευκό τυρί άλμης. [δείτε φέτα ή λευκό τυρί].

Η χωριάτικη σαλάτα ήταν από την πόλη

Ένα από τα εμβληματικά πιάτα της ελληνικής γαστρονομίας είναι η χωριάτικη σαλάτα, περιζήτητη στις παραγγελίες τόσο των τουριστών όσο και των ντόπιων. Σε πιο χωριό την έφτιαχναν όμως;
Όσο και εάν ακούγεται περίεργο η διάσημη χωριάτικη σαλάτα δεν κατάγεται από το χωριό αλλά από την πόλη και είναι προϊόν επιχειρηματικής ευφυΐας.

Χάσαμε τη φέτα – οριστικά εκτός πλαισίου προστασίας το ελληνικό τυρίΑρνητικό για την Ελλάδα φαίνεται πως θα είναι το αποτέλεσμα της υπόθεσης της φέτας και των ελιών Καλαμών, με τα δύο ελληνικά προϊόντα, να βρίσκονται οριστικά εκτός πλαισίου προστασίας από την εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τον Καναδά.

Δείτε τα επώνυμα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα που κάνουν... καριέρα στο εξωτερικό


Επώνυμα προϊόντα με ελληνική υπογραφή

Φασόλια Πρεσπών, σταφίδα Αιγίου, πατάτα Νευροκοπίου, κουμ κουάτ Κέρκυρας, ελιά Χαλκιδικής.
Επώνυμα ελληνικά προϊόντα, που συμπεριλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή λίστα των 101 ελληνικών προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Περιοχής.
Τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής καταναλωτική τάση στρέφεται στα τοπικά προϊόντα. 

Λάδι Βιώσας

Η μεσσηνιακή γη συνεχίζει να παραδίδει τα διαπιστευτήρια της στο λάδι με όλους τους τρόπους.


Στο Κεφαλόβρυσο που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Μεσσηνίας και σε υψόμετρο 600 μέτρων ο ελαιώνας της οικογένειας Νικολαΐδη παραδίδει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα 0.2, ισορροπημένο πικρό και πικάντικο και αναπάντεχα φρουτώδες.

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Διακοπές στη Θράκη; Απολύτως!Ονομάζομαι Νίκος Καρανικόλας, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή μου είναι από τη Μαρώνεια Νομού Ροδόπης, την οποία και επιλέγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές και, γενικά, όταν θέλω να χαλαρώσω.
Αφορμή γι’ αυτό το άρθρο στάθηκε η ερώτηση που μου γίνεται κάθε χρόνο, πριν και μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όλοι «ναι»ΠΟΛΥ ωραία η πρωτοβουλία της Ομάδας Οικογιορτής «Στους δρόμους της Ελιάς και της Πορτοκαλιάς» για το άτυπο δημοψήφισμα περί του φυσικού χυμού πορτοκαλιού.

Πιπερίνο, Προίκας

Σκληρό τυρί με πιπέρια ή καυτερή πιπεριά από το τυροκομείο του Προίκα στον Σοχό Θεσσαλονίκης.


Το τυροκομείο του Προίκα μας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν καθώς διαθέτει μια μεγάλη και πολύ προσεγμένη γκάμα τυριών. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το Πιπερίνο, ένα σκληρό αιγοπρόβειο τυρί αρτυμένο με μαύρο πιπέρι.

Εζα ζ premium beer…Εύγευστη, ευκολόπιοτη, μεστή, φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα …έτοιμη να συνοδεύσει κάθε σας γεύμα!


Chutney μανιταριού με κάρυ, πορτοκάλι και τσίλι, Terra Fyllida

Από την Βόρεια Ελλάδα ένα chutney μανιταριών που μόλις κυκλοφόρησε αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την γκάμα των ελληνικών gourmet προϊόντων.
Μια ακόμη ανακάλυψη της στήλης προήλθε από την αναπάντεχη και ξαφνική συνάντησή μου με την terra fyllida στην Αθήνα. Η Terra fyllida είναι μια σχετικά νέα εταιρεία από τις Σέρρες κοντά στην Αμφίπολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 12.000 Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Παρουσίασαν πρόβλημα στον αερόσακο – Δείτε ποια οχήματα αφοράΝέα ανάκληση
οχημάτων ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Αυτή τη φορά πρόκειται για 12.000 οχήματα τα οποία πρέπει να ελεγχθούν άμεσα στον αερόσακο, καθώς παρουσιάζεται πρόβλημα στη λειτουργία του.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Tα ψάρια-πρωταθλητέςΦιστικοβούτηρο Αμμουδιάς με μέλι, Ελληνικός Καρπός

  Η λιχουδιά αυτή από τις Σέρρες σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους αμερικανοτραφείς φίλους των spreads.

Τα φιστίκια της Αμμουδιάς στην περιοχή των Σερρών ήταν ανέκαθεν ένα τοπικό προϊόν ιδιαίτερης αξίας για την περιοχή αν και η παραγωγή του είχε εκλείψει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Χρήστος Αγριανίδης ξεκίνησε να ψήνει φιστίκια σε έναν μικρό φούρνο το 2000 και η προσπάθεια του «βγήκε».

Κριτσίνια ολικής, Έρριζα

  Ένα πολύ νόστιμο κριτσίνι για τις στιγμές εκείνες όπου η λιγούρα μας χτυπά την πόρτα.

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως όση ώρα βρισκόμουν στο κατάστημα με τα ελληνικά προϊόντα τα κριτσίνια ολικής της Έρριζα ήταν σε μόνιμη ζήτηση. Έτσι, αποφάσισα να τα δοκιμάσω.

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

56isles ή αλλιώς Παριανή μπύρα
Αν αφαιρούσαμε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό από μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια, αυτό που θα έμενε θα ήταν, άραγε, ένα πιο στέρεο, λιγότερο αβέβαιο εγχείρημα ή μήπως μια απόπειρα που θα υπέφερε από έλλειψη φαντασίας και φρεσκάδας σε τέτοιο βαθμό, ώστε θα ήταν καταδικασμένη να σβήσει από ανία; Αυτές τις σκέψεις περί επιχειρηματικής επιτυχίας κάνω κρατώντας στα χέρια μου τον πιο φρέσκο καρπό του «δέντρου» της ελληνικής μικροζυθοποιίας που ολοένα και μεγαλώνει.

Χιώτικο γιαούρτι με μαστίχα, Πελινναίον Όρος ΑΕ

  Η Χίος αποτελεί ένα πολύ δυνατό brand στην παραγωγή τροφίμων που βασίζεται κυρίως στην μαστίχα και τα εσπεριδοειδή της.

Μια σειρά χιώτικων προϊόντων βασίζονται στην μαστίχα, αυτόν τον μοναδικό γευστικό θησαυρό του νησιού, αλλά χαρακτηρίζονται πλέον από την φαντασία και την καινοτομία στην παραγωγή και τη γεύση.

Κιουνεφέ, Καϊδατζής

Τα νέα είναι εξαιρετικά καθώς δεν χρειάζεται να πάτε μέχρι την Πόλη για να βρείτε καλό κιουνεφέ.
Το κιουνεφέ είναι ένα είδος πολίτικου αλμυρού γλυκού με τυρί. Το χαρακτηριστικό στην παρασκευή του είναι ο συνδυασμός κανταϊφιού, τυριού και βουτύρου  που ψήνονται σε ταψί ή τηγάνι και περιχύνεται με σιρόπι.

Μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη, Φιλύρα

  Μια ενδιαφέρουσα μελιτζανοσαλάτα από την κεντρική Ελλάδα με σπιτική φροντίδα και αγνά υλικά.

Η Φιλύρα είναι εργαστήρι παραδοσιακών γεύσεων με έδρα την Άνω Σωτηρίτσα που βρίσκεται στους πρόποδες του Κισσάβου στα ανατολικά του νομού Λαρίσης. Στο εργαστήρι αυτό παρασκευάζεται σειρά παραδοσιακών γεύσεων όπως σάλτσες, γλυκά και μεζέδες που τυποποιούνται με φυσικά συντηρητικά και σε περιορισμένη παραγωγή.

Προσπαθώντας να ξεδιψάσουμε, με δροσερή γεύση λυκίσκων. Molotov dry hopped IPA από την Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας.


Προσπαθώντας να ξεδιψάσουμε, με δροσερή γεύση λυκίσκων. Molotov dry hopped IPA από την Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας.

Ελληνικά καί νόστιμα

Γλυκό μελιτζανάκι Ικαρίας Τέσκου Η Ικαρία μας θύμιζε πάντα καλοκαίρι. Άγνωστο γιατί αφού δεν υπήρχαν προσωπικές αναμνήσεις.


Γλυκό μελιτζανάκι Ικαρίας Τέσκου
Η Ικαρία μας θύμιζε πάντα καλοκαίρι. Άγνωστο γιατί αφού δεν υπήρχαν προσωπικές αναμνήσεις. Υπήρχαν, όμως, διηγήσεις από θείες και θείους όταν η εκδρομή στο νησί την δεκαετία του ΄50 ήταν εκστρατεία.

Σαλάμι σύκου με πορτοκάλι, Συκοφάγος

Ένα πρωτότυπο ελληνικό προϊόν που εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα και τη γεύση του.
Το σαλάμι σύκου από τον Συκοφάγο αποτέλεσε για μένα την ευχάριστη έκπληξη των ημερών. Πρόκειται για σαλάμι αποξηραμένου σύκου με πορτοκάλι που μοιάζει πραγματικά με αλλαντικό χωρίς να είναι όμως.

Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της ΕλλάδαςΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή πίτες. Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά για την πιο εύκολη αναγνώριση, αξιοποίηση και χρήση τους στη διατροφή μας.

Άρχισε δοκιμαστικά η καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης στον ΈβροΗ Βιομηχανική Κάνναβη επιτρέπεται από φέτος στην Ελλάδα για πρώτη φορά, και η ΘΕΟΓΕΝΗΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ από το Τυχερό, στην προσπάθεια της για την προωθήση νέων καλλιεργειών, έκανε το πρώτο βήμα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες σε πασίγνωστη μάρκα σοκολάτας!


Πανικό σε εκατομμύρια γονείς από ολόκληρο τον κόσμο έχουν προκαλέσει τα ευρήματα ερευνών στη Γερμανία σχετικά με τις πασίγνωστες σοκολάτες...

Κουφετομαρμελάδα, Άρτεμις

  Η κουφετομαρμελάδα αποτελεί την εξέλιξη του παραδοσιακού γλυκού κουφέτο από τη Μήλο και αναμένεται να μας εκπλήξει.

Ομολογώ πως το κουφέτο, το παραδοσιακό γλυκό της Μήλου με κολοκύθα και αμύγδαλα, δεν είναι και από τα αγαπημένα μου καθώς το βρίσκω αρκετά βαρύ και γλυκό για τα γούστα μου. Η γοητευτική συμμετοχή της μοναδικής σε γεύση και ομορφιά λευκής κολοκύθας σχεδόν ακυρώνεται κάτω από τόνους ζάχαρης και υπερβολικό βράσιμο.

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Το κρασί ταιριάζει στην πίτσα

Αν έχετε παραγγείλει πίτσα και θέλετε να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό γευστικό συνδυασμό τότε μην διστάσετε να την συνοδεύσετε με κρασί.
Το καλοκαίρι με τα αθλητικά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ευνοεί τις παρεΐστικες συνευρέσεις σε σπίτια, βεράντες, ταράτσες ή κήπους αλλά και τις ανέμελες εξόδους για ελαφρύ φαγητό. Όταν στο τραπέζι υπάρχει πίτσα τότε εκτός από μια καλή μπίρα το κρασί αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική επιλογή. Πώς;

Αναψυκτικά – Χυμοί

Κάνοντας κλίκ πάνω στίς εικόνες μπορείτε να επισκεφθείτε τις εταιρείες
και να δείτε όλα τα προϊόντα τους.

Τα LIDL δεν σας ΚΛΕΒΟΥΝ, σας καταληστεύουν κυριολεκτικά.Αυτό παθαίνουν όσοι είναι επιρρεπείς στην πλύση εγκεφάλου που τους γίνετε.

Οι εταιρίες που μας έμαθαν να πίνουμε μεταλλικό νερόΤο μεταλλικό νερό στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναχθεί σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά.

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΡΟΥΓΓΕΡΗΚαρίκι - Μαλαθούνι

Το τυροκομείο της Αγγέλας Ρουγγέρη βρίσκεται στην Στενή της Τήνου στην ανατολική πλευρά του ψηλότερου βουνού του νησιού, του Τσικνιά απέναντι από την Μύκονο και είναι μια νέα οικογενειακή μονάδα με άδεια ιδιοπαραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων από κτηνοτροφική εκμετάλλευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Αποσύρονται ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑΜε επείγουσα ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν ζυμαρικά στα οποία ανιχθεύθηκαν υψηλά επίπεδα ΩΧΡΑΤΟΞΙΝΗΣ!

Μελιτζάνες τουρσί, το φίλεμα της Λέλας

  Μια ενδιαφέρουσα πρόταση μεζέ μελιτζάνας από το Κιάτο.

Η μελιτζάνα το καλοκαίρι έχει την τιμητική της και γι’ αυτό κάθε μορφή της είναι καλοδεχούμενη. Έτσι είναι και αυτός ο εκλεκτός μεζές από λευκή μελιτζάνα τουρσί που περιέχει ακόμη καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, σκόρδο, μαϊντανό, σέλινο, ζάχαρη, αλάτι και ξίδι.

Η μοναδική πόλη στην Ευρώπη με τέσσερα Brand Name της διατροφικής αλυσίδαςΗ μοναδική πόλη στην Ευρώπη με τέσσερα Brand Name της διατροφικής αλυσίδας
O Δήμος Μεσολογγίου διαθέτει:

Λειτουργικά τρόφιμα, μια ισχυρή τάση για το 2016

Αναζητώντας τις τάσεις στην παγκόσμια γαστρονομία για το 2016 η google παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες που προέρχονται από τις αναζητήσεις των χρηστών στην μηχανή της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με βάση την ανάλυση δεδομένων της μηχανής αναζήτησης της Google που προκύπτουν από τις αναζητήσεις εκατομμύριων χρηστών η βασική τάση όπως διαμορφώνεται για το 2016 είναι η συνεχής αναζήτηση για λειτουργικά τρόφιμα και τις ιδιότητες τους.

Ομορφιά βγαλμένη από καρτ ποστάλ: Αυτή είναι η μικρή Βενετία της Ελλάδας που πρέπει να δείτε ...!!!Αλλοι την παρομοιάζουν με νερένια πόλη, άλλοι την αποκαλούν μικρή Βενετία της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα είναι ένα μικρό, πυκνοκατοικημένο νησάκι στη μέση της ήρεμης λιμνοθάλασσας που συνδέεται με τη ξηρά με δύο πέτρινα τοξωτά γεφύρια του 19ου αιώνα μήκους 300 μέτρων.
Αυτή η βγαλμένη από καρτ ποστάλ ομορφιά είναι το Αιτωλικό, το οποίο δικαιολογημένα αποκαλείται «μικρή Βενετία» της Ελλάδας.

Nutribakes με σπόρους chia , goji & cranberries, F&B Exports

Ένα ολοκαίνουργιο ελληνικό προϊόν που θέτει ψηλά τον πήχη της υγιεινής διατροφής.


Βιολογικά ελληνικά προϊόντα κυκλοφορούν πλέον στην αγορά αρκετά. Ειδικά προϊόντα για vegetarian διατροφή έχουν αρχίσει να εμφανίζονται όλο και περισσότερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.