ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Status Deluxe


Από μία ομάδα νέων ανθρώπων, με δημιουργό και επικεφαλής τον ζυθολόγο Βασίλη Στεργίου με σπουδές στο Πολυτεχνείο του Μονάχου, η Status έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία μπύρας DELUXE:
Παράγεται με δύο είδη βύνης (κριθαριού και σιταριού) και με τη μέθοδο της τριπλής έγχυσης στο ζυθοβραστήριο. Είναι βυθοζυμωτή, αλλά υφίσταται θερμοκρασία κύριας ζύμωσης κάτω των 4°C, όταν οι κλασσικές μπύρες ζυμώνονται στους 7-13°C. Η θερμοκρασία έχει μεγάλη σημασία στην ωρίμανση της νέας μπύρας Status Deluxe. Με αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και στην κύρια ζύμωση, αυξάνεται ο χρόνος διατηρησιμότητας και δημιουργείται σταθερός αφρός κατά το σερβίρισμα, εντείνοντας την αίσθηση της απόλυτης μοναδικής γεύσης Status Deluxe.


http://www.beeroskopio.com/



Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.