ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Βιολογικό σαλάμι σύκου!!!Τον «Συκοφάγο» και τα προϊόντα του με την πρώτη ύλη –τα σύκα της Κύμης- τον γνωρίζουν πολύ περισσότερο στη Γερμανία παρά στην Ελλάδα. Υπερβολή;;; Μάλλον, όχι αφού το σαλάμι από σύκο –ένα καινούργιο προϊόν αλλά και ένας μεζές για τους απανταχού καλοφαγάδες- «περπάτησε» στη Γερμανία.


Ζήτησα από την Ειρήνη Παππά πληροφορίες. Εκείνη ανταποκρίθηκε: «Ένα δυνατό πρότζεκτ που τρέχουμε τώρα είναι το βιολογικό σαλάμι σύκου που θα πωλείται στην Γερμανία και συγκεκριμένα σε μεγάλη αλυσίδα βιολογικών με 130 καταστήματα. Η γερμανική αγορά δείχνει αποδοχή και ανταπόκριση στα προϊόντα μας».

Ο «Συκοφάγος», όπως με ενημέρωσε, «συμμετέχει στις εκθέσεις Slow Food σε Ελβετία και Γερμανία ένα και πλέον χρόνο. Σε αυτές τις εκθέσεις μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με αγοραστές εμπορικών επιχειρήσεων στο χώρο των τροφίμων, ειδικούς στην γαστρονομία και κυρίως με καταναλωτές που δοκιμάζουν επιτόπου τα προϊόντα μας και μας λένε την γνώμη τους. Επενδύουμε σε αυτού του είδους τα events γιατί έτσι συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη της δουλειάς μας».

Ρώτησα και για την Ελλάδα. Η Ειρήνη μου έδωσε την καλή είδηση: «Hδη από τον Ιούλιο προμηθεύουμε το Kosta Navarino για τα εστιατόρια του».

http://ideaslab.today/
Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.