ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Κους κους με μελάνι σουπιάς Αγροζύμη

Η περίπτωση της Αγροζύμης είναι αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί εμπεριέχει πειραματισμό και αναζήτηση σε κάθε σακουλάκι.




Αν και είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αρκετά προϊόντα της Αγροζύμης το μάτι μου τράβηξε η συσκευασία του κους κους με μελάνι σουπιάς. Ήξερα πως η εταιρεία βρίσκεται στα Γιαννιτσά και έτσι τα στριφτάρια και οι χυλοπίτες μου φάνηκαν αυτονόητες αλλά το κους κους και μάλιστα μαύρο ήταν μια πραγματική πρόκληση.
Και πήρα το ρίσκο. Δοκίμασα τη συνταγή που αναγράφεται στη συσκευασία. Κους κους με σουπιές κρασάτες και ακόμη δεν μπορώ να σταματήσω να τις σκέφτομαι.
Η Αγροζύμη λοιπόν που ξεκίνησε πριν από 45 χρόνια ως φούρνος, διαθέτει σήμερα μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά όπως στριφτάρια, χυλοπίτες, βίδες, τραχανά, κους κους, κριθαράκι και πολλά άλλα, με υλικά από τον κάμπο των Γιαννιτσών αλλά και παραγωγούς της Μακεδονίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η τρίτη γενιά της οικογένειας Μαρταβαντζόγλου δεν φοβάται τον πειραματισμό γεγονός που απέδειξε περίτρανα με τα μικρά μαύρα κους κους της συσκευασίας που διάλεξα.

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.