ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι, Το χωριό της Κάρλας

Ο Βόλος είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές πόλεις και τις πιο ολοκληρωμένες καθώς η θάλασσα, το βουνό και το αστικό τοπίο βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και ομορφιά.
Αυτό που κάνει όμως την περιοχή του Βόλου ακόμη πιο αξιόλογη είναι ο πλούτος των προϊόντων που παράγεται τόσο από το γειτονικό Πήλιο όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

"Το χωριό της Κάρλας" είναι μία οικογενειακή γαλακτοκομική επιχείρηση που εδρεύει στο Μετόχι Καναλίων Μαγνησίας. Η εταιρεία παράγει βιολογικά γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλα και γάλα κεφίρ εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.
Το βιολογικό κατσικίσιο γιαούρτι προέρχεται από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα σε μια περιοχή που εκτείνεται από τη λίμνη Κάρλα ως τις κορυφές του βορειοδυτικού Πηλίου. Πρόκειται για ένα γιαούρτι με 4% λιπαρά, χωρίς συντηρητικά  και πλούσια γεύση όπου κανείς μπορεί να νιώσει το άρωμα λουλουδιών.
Συνοδεύεται ιδανικά από φρούτα, μέλι ή σταφίδες και αποτελεί μια γευστική αλλά ταυτόχρονα και θρεπτική τροφή που έκανε τη διαμονή μας στο Βόλο ακόμη πιο ευχάριστη.
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060.

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.