ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Καπνιστός Τσίρος, YFF

Θα μπορούσε να είναι το ελληνικό σούσι μαζί με την σαρδέλα Καλλονής αλλά ευτυχώς παραμένει ο εκλεκτός τσίρος.




Ο τσίρος είναι μεζές με τρυφερό, ζουμερό και αρωματικό κρέας που με το κάπνισμα γίνεται μια τέλεια και εκλεκτή λιχουδιά.
Το ψάρι είναι γνωστό ως σκουμπρί και επιστημονικά ονομάζεταισκόμβρος ο γνήσιος, τον συναντάμε στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό και στη Μεσόγειο και συνοδεύει υπέροχα ούζο, τσίπουρο ή λευκό ξηρό οίνο.
Τη λιχουδιά αυτή προσφέρει η Ypsilon Fine Foods σε μια όμορφή και πρακτική συσκευασία 85γρ. που προστατεύει το ψάρι από αλλοιώσεις ενώ το κρατάει ζουμερό.
 Η Ypsilon Fine Foods δραστηριοποιείται από το 1989 και ξεκίνησε από την αγάπη της ιδιοκτήτριας για το ψάρεμα και το κάπνισμα των ψαριών. Σήμερα που δοκίμασα τον καπνιστό τσίρο συμμερίζομαι απόλυτα την αγάπη της αυτή.
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.