ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Παστέλι, Vasilissa

Μια εξαιρετική μπάρα σουσαμιού από αυτές της νέας γενιάς παραγωγών που επενδύουν στην ποιότητα και την αισθητική της γαστρονομίας.
Τα προϊόντα υπό τον τίτλο Vasilissa είναι παραγωγής της εταιρείας Stayia Farm με έδρα τηνΧαλκίδα. Όταν πριν από λίγο καιρό έλεγα πως η Περιφέρεια Στερεάς θα είναι η ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική γαστρονομία, είχα στο μυαλό μου εταιρείες όπως αυτή.
Ξεκινώντας από τους συμβολισμούς το όνομα Stayia είναι σύνθετο και προέρχεται από τα ονόματα των ιδρυτών της Σταυρούλας Θεοδώρου και Γιάννη Καρυπίδη. Η σειρά Vasilissa έλκει το όνομα της από την Ελληνική Μυθολογία και την μεταμόρφωση της Νύμφης Μέλισσας σε Βασίλισσα. Αρκετοί συμβολισμοί για μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση την παραγωγή μελιού και όπου μέλι σχεδόν αυτονόητα υπάρχει και παστέλι.
Το παστέλι Vasilissa είναι μια θρεπτικότατη μπάρα σουσαμιού με μέλι, σημαντική πηγή ασβεστίου και σιδήρου, τραγανή στο στόμα με γεμάτη γεύση σουσαμιού και εξαιρετικά αρμονική γλυκιά επίγευση μελιού.
Για να δικαιολογήσω και την εισαγωγή μου, καθώς το παστέλι ήταν μια τροφή που απεχθανόμουν από μικρός, σήμερα συναντώ όλο και περισσότερους νέους παραγωγούς παστελιού που μετατρέπουν το κολλώδες γλύκισμα μελιού σε μια εκλεπτυσμένη και ισορροπημένη υπετροφή, και η Stayia Farma με την Vasilissa τους συγκαταλέγεται σε αυτούς.
Το κόσμημα του τραπεζιού, Ξάνθου 4 Νέο Ψυχικό, τηλ. 21 0674 7260

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.