ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Βιολογική ρίγανη Stories of Greek Origins

Η ρίγανη αποτελεί το πιο διαδεδομένο αρωματικό άρτυμα των χειμωνιάτικων πιάτων.
Η ιστορία των αρωματικών και των βοτάνων στην Ελλάδα έχει βαθιές ρίζες και χάνεται στα βάθη της Ιστορίας μας. Ο Ιπποκράτης έθεσε σε αυτά τη βάση της Ιατρικής του ενώ για πολλά χρόνια χρησιμοποιήθηκαν ως φάρμακα και τονωτικά. Η εξαιρετική τους ποιότητα ως απαύγασμα της ελληνικής φύσης σε συνδυασμό με τον ήλιο προσέδωσαν στα βότανα μοναδικά αρώματα και χαρακτηριστικά.

Είναι όμορφο να διηγούμαστε ιστορίες για την Ελλάδα αλλά είναι καλύτερο τις ιστορίες αυτές να τις ζούμε και να τις απολαμβάνουμε. Έτσι και η ρίγανη των βουνών της Πίνδου της σειράςStories of Greek Origins μπορεί είναι μια όμορφη ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν που νοστιμίζει το φαγητό ενώ σε συνδυασμό με ένα καλό ελαιόλαδο και ένα καλό κομμάτι τυρί φέτα ολοκληρώνουν ιδανικά την ιστορία με το όνομα «Ελλάδα στη γεύση».
Ο αρωματικός χαρακτήρας της άγριας ρίγανης που συλλέγεται με το χέρι και αποξηραίνεται με φυσικό τρόπο  έδωσε στο συγκεκριμένο προϊόν 1 αστέρι Great Taste για το 2014 και το  ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά άλλα από ολόκληρο τον κόσμο.
Δεν υπάρχει πιάτο ή τρόπος που να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δοκιμάστε την σε κρέας ή όσπρια τώρα το χειμώνα και μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός, τα κολοκυθάκια και η χωριάτικη θα της γίνουν αχώριστοι εραστές.

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.