ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Silver αρώνια, Berryland

Πρωτότυπο γλυκό του κουταλιού με αρώνια και φύλλα βρώσιμου ασημιού από την Berryland που εξειδικεύεται στην παραγωγή berries και συνεχίζει να μας εκπλήσσει.Η Berryland ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να κάνει ευρέως γνωστές τις υπερτροφές και τα πολύτιμα οφέλη τους στον Ελλαδικό χώρο, επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει.

Από τους πρόποδες της Δίρφυς, διανέμοντας συνεχώς πρωτότυπα προϊόντα με βάση το γκότζι και την αρώνια αποδεικνύει πως οι καρποί αυτοί στα χέρια παραγωγών με φαντασία μπορούν να αποδώσουν προϊόντα ιδιαίτερης θρεπτικής αλλά και αισθητικής αξίας.
Το νέο προϊόν της Berryland είναι ένα γλυκό του κουταλιού και αποτελεί μια εξίσου αισθητική όσο και γευστική πρόταση, καθώς στην εξαιρετική αρώνια με τη στυφή γεύση και την μεγάλη θρεπτική αξία προστίθενται ροζ πιπέρι, δυόσμος, χυμός λεμονιού, ζάχαρη και βρώσιμο ασήμι.
Είναι ένα νέο προϊόν που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και εκτός από σκέτο μπορεί να συνοδεύσει γιαούρτι ή παγωτό αλλά και κίτρινα ή λευκά τυριά.

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.