ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

SECOS Βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Από την πρώτη κιόλας επαφή με τον προϊόν ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν την κάθε φιάλη μοναδική.

To  όνομα που διαλέξαμε έχει ρίζες στην αρχαία Ελλάδα. Η λέξη σηκός είχε διπλή σημασία: Συμβόλιζε τον ιερό τόπο του ναού, και την ίδια στιγμή περιέγραφε την ξύλινη περίφραξη που προστάτευε τους ελαιώνες.
Αυτή είναι η πιο απτή απόδειξη ότι η καλλιέργεια της ελιάς κατείχε πάντα μία σεβαστή θέση στην καθημερινότητα των Ελλήνων.

Γι' αυτό και εμείς αναλάβαμε τη δέσμευση να τιμήσουμε το όνομα αυτό και να συνεχίσουμε με τις ίδιες παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και συγκομιδής γιατί πιστεύουμε πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ένα ελαιόλαδο ύψιστης ποιότητας, το μοναδικό που θα μπορούσε να φέρει την υπογραφή μας.


Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Ο σηκός είναι ελαιόλαδο που κατηγοριοποιείται στα βιολογικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα: αυτό σημαίνει ελαιόλαδο που λαμβάνεται από τον ελαιόκαρπο, αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους και που η περιεκτικότητά του σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, εκφραζόμενη σε ελαϊκό οξύ δεν υπερβαίνει τα 0,8g ανά 100g ελαιολάδου (οξύτητα 0 – 0.8%)

Έχουμε επιλέξει μια τοπική ποικιλία ελιάς, την Κολοβή. Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σηκός έχει απαλά αρώματα ελιάς, γρασιδιού, φρέσκου αμύγδαλου και κάποιες νότες εσπεριδοειδών και είναι λεπτόρρευστο και φίνο.
Στη γεύση είναι ελαφρύ, με το άρωμα του φρέσκου αμύγδαλου να κυριαρχεί και μια ανεπαίσθητη ορεκτική πικράδα στο τελείωμα που του προσθέτει χαρακτήρα. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο στόμα.


Με δυο λόγια, ένα ελαιόλαδο που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και φινέτσα. Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι και η παραγωγή γίνεται με ψυχρή έκθλιψη και αποκλειστικά με μηχανικά μέσα.
Στο ελαιόλαδο μας δεν γίνονται προσμίξεις με άλλες ποικιλίες.
Οι πιστοποιήσεις που συνοδεύουν το προϊόν από την αρχή μέχρι την τελική διάθεση στους καταναλωτές είναι αξιοσημείωτες.

Φιάλη

Επιλέξαμε μια φιάλη με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει για την πρωτότυπη, υπέρκομψη κυλινδρική γεωμετρία της και την ποιότητα κατασκευής της από την καλύτερη ποιότητα γυαλιού. Παχύ σώμα και βάση τονίζουν την ποιότητα κατασκευής και την πολυτιμότητα του περιεχομένου. Η φιάλη είναι πιστοποιημένη ως προς την καταλληλότητά


http://www.gourmed.gr/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.