ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Premium lager Brink’s, Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία

Μια μπίρα από το πρόσφατο παρελθόν έρχεται να δροσίσει τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.Η μπίρα Brink’sείναι η ιστορία, σε μπουκάλι, του Γερμανού μαθηματικού Bernd Brink που εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο πριν από 15 χρόνια και ξεκίνησε να φτιάχνει μπίρα.
Ερωτεύτηκε ελληνίδα, επισκέφτηκε την Κρήτη, αγάπησε τον τόπο και ξεκίνησε αυτό που ήξερε να κάνει καλά ως ιδιώτης, μπίρα με την ονομασία Ρεθυμνιακή [για όσους την θυμούνται έτσι]. Πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας της ελληνικής νομοθεσίας που απαγορεύει την μπίρα με ονομασία προέλευσης, το όνομα άλλαξε με μια παύλα στη θέση του παλιού ονόματος, και την προσθήκη του ονόματος του δημιουργού πλέον στην ετικέτα.
Η ξανθιά Brink’s premium lager είναι απαστερίωτη,  αφιλτράριστη και βιολογική μπίρα 4,8% βαθμών με έντονο θολό κίτρινο έως ροδακινί χρώμα. Είναι ελαφριά, ευχάριστη μπίρα με μέτρια πικράδα και αρώματα λεμονιού αλλά και βαθιά τη γεύση της ζύμωσης που την καθιστά ιδανική για συνοδεία κρέατος όπως χοιρινό και μοσχάρι. Διατηρείται πάντα σε ψυγείο μέχρι και 4 μήνες ενώ θα πρέπει να καταναλώνεται δροσερή μεταξύ 6και 8 βαθμών Κελσίου.   

Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060

ΧάρηςΤζαννής

http://www.fnl-guide.com/grTό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.