ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΑΛΑ PALE ALE


Ζυθοποιείο: Ζυθοποιία Ηπείρου
Προέλευση: Ελλάδα - Ροδοτόπι Ιωαννίνων
Τύπος μπύρας: Pale Ale
Χρώμα: Ξανθό θολό
Αλκοόλ: 5,6%
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 7 - 10 ℃




Μια νέα μπύρα με «χρώμα» Γιαννιώτικο από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων.


Απαστερίωτη, αφιλτράριστη, διπλής ζύμωσης Pale Ale από τα Ιωάννινα, την καρδιά και ψυχή της Ηπείρου. Μπύρα ζωντανή!
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι έχουν μείνει όλα τα καλά της μπύρας μέσα στο μπουκάλι: ένα μικρό ποσοστό ζωντανής μαγιάς, που επιτρέπει στην μπίρα να συνεχίσει να ζυμώνεται, να ωριμάζει και να παράγει διοξείδιο του άνθρακα με τελείως φυσικό τρόπο.

Αποθηκεύστε το μπουκάλι πάντα σε όρθια θέση. Ανοίξτε και αδειάστε το περιεχόμενο αργά αφήνοντας τη μαγιά μαζί με μια μικρή ποσότητα μπίρας πίσω.
Η μπίρα, καθώς είναι αφιλτράριστη, έχει μια πιο γεμάτη αίσθηση και γεύση. Περιέχει όλες τις πρωτεΐνες από την βύνη και όλα τα αιθέρια έλαια από τους λυκίσκους και αυτό γιατί το «σώμα» της δεν έχει αφαιρεθεί.

Για να γευτείτε την μπίρα Στάλα στα καλύτερα της, δεν πρέπει να την κρυώσετε υπερβολικά. Στους 7ο με 10ο C θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, καθώς η γεύση και τα αρώματα της δεν εξασθενούν.



http://beeroperipeteies.weebly.com/
Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.