ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μπίρα Marea, Έλιξη μικροζυθοποιίαΤην είχα βάλει από καιρό στο μάτι και ήθελα να τη δοκιμάσω. Η συγκυρία το έφερε έτσι ώστε αυτή η δοκιμή να γίνει πριν από λίγες εβδομάδες και ήρθε να επιβεβαιώσει την εικόνα που είχα σχηματίσει αρχικά βλέποντας τη συσκευασία.
Πρόκειται για μια double malt Ale μπίρα 5,4% της μικροζυθοποιίας Έλιξη που παράγεται από 5 δημητριακά [κριθάρι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι]. Είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη με έντονο ξανθό-χρυσαφί χρώμα. Στην γεύση είναι γεμάτη, με διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών, νότες από γεύση ώριμων φρούτων, ικανοποιητική πικράδα και μακριά επίγευση. Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την Delphi την άλλη μπίρα της ίδιας εταιρείας που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και είχε δημιουργηθεί με σκοπό να συνοδεύει φαγητό.
Η Marea λοιπόν που στα ιταλικά σημαίνει παλίρροια, εμπνεύστηκε το όνομα της από τον ποιητή Καββαδία και το ομώνυμο ποίημα του. Σημαντικό στοιχείο η εικονογράφηση στην πίσω πλευρά της ετικέτας σε σκίτσο του Πέτρου Χριστούλια και κείμενα του Ηλία Κανέλλη. Η εικονογράφηση διαφοροποιείται ανά παρτίδα [12.000 φιάλες] και διηγείται κάθε φορά και μια ιστορία. Έτσι, το ενδιαφέρον concept της συσκευασίας συνοδεύει το αντίστοιχα ενδιαφέρον περιεχόμενο. 
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.