ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Columba Olivia – Ένα ελαιόλαδο με αέρα πολυτέλειας από τη ΛακωνίαΤο Columba Olivia είναι ένα νέο ελαιόλαδο που έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα των τοπικών, παραδοσιακών, ελληνικών προϊόντων που στοχεύουν να κατακτήσουν και το καταναλωτικό κοινό του εξωτερικού.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Columba Olivia – με σήμα ένα περιστέρι που κρατά ένα κλαδί ελιάς – με το που έφτασε στα χέρια μου, αρχικά μου κίνησε το ενδιαφέρον, για δύο λόγους: για τη συσκευασία του και για το παράξενο όνομά του.
Columba Livia είναι η επιστημονική ονομασία του περιστεριού. Από ένα παιχνίδισμα, μία έξυπνη παράφραση, προκύπτει, λοιπόν, το όνομα του προϊόντος: Columba Olivia.
Η συσκευασία είναι απροσδόκητα διαφορετική από αυτή των περισσότερων ελαιόλαδων που κυκλοφορούν. Ένα βαρύ, πλακέ γυάλινο μπουκάλι με όμορφο πώμα, φιλοξενεί το premium ελαιόλαδο. Η μαύρη ετικέτα με τα χρυσά γράμματα, προσδίδει έναν επιπλέον τόνο στιβαρότητας. Το μπουκάλι είναι τοποθετημένο μέσα σε μαύρο, ξύλινο κουτί με χρυσαφί λεπτομέρειες, ενώ, σύντομα, θα κυκλοφορήσει  και σε χάρτινο κουτί.
Το Columba Olivia είναι ένα ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, με πολύ χαμηλή οξύτητα και  με φίνα, γεμάτη γεύση. Το χρώμα του είναι χρυσοπράσινο.
Παράγεται, στη Λακωνία, από μικρούς ελαιοπαραγωγούς. Είναι ένα προϊόν της ποικιλίας “Αθηνολιά” ή “Ματσολιά”. Η εταιρεία “Columba Olivia” επέλεξε αυτή την ποικιλία, ως πιο σπάνια και ιδιαίτερη. Όλα τα βήματα της παραγωγικής διαδικασίας και της διαδικασίας τυποποίησης ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης τροφίμων EN ISO 22000:2005 και HACCP.
Επίσης, η εταιρεία “Columba Olivia” συνεχίζει τις επαφές της με Αγγλία, Η.Π.Α., Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, για τη διάθεση του ελαιόλαδου και σε αυτές τις χώρες.
Όπως, μας είπαν, ήδη, η απήχηση του προϊόντος στους Έλληνες του εξωτερικού είναι μεγάλη.
Η “Columba Olivia” σχεδιάζει και μία πιο λιτή συσκευασία για τη διάθεση του ομώνυμου ελαιόλαδου, αλλά και μία βιολογική βερσιόν του. Στους μελλοντικούς στόχους, η διάθεση και άλλων προϊόντων ελιάς.

http://www.oliveoilnews.gr/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.