ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Υπογράφτηκε η συμφωνία Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου!!Σχεδόν τρεις μήνες αφ’ ότου ξεκίνησαν
οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Τραπεζών, της Μαρινόπουλος και της Σκλαβενίτης, αργά το απόγευμα της Τετάρτης υπεγράφη η συμφωνία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αργά το απόγευμα της Τετάρτης τα εμπλεκόμενα μέρη, ήτοι η εταιρεία Σκλαβενίτης, οι Τράπεζες και η Μαρινόπουλος, υπέγραψαν τη συμφωνία εξυγίανσης, εξέλιξη η οποία ανοίγει τον δρόμο για το μεγαλύτερο deal διάσωσης επί ελληνικού εδάφους.
Μέσα στις επόμενες ώρες οι προμηθευτές της Μαρινόπουλος θα έχουν πρόσβαση στο τελικό κείμενο ενώ στόχος είναι να συγκεντρωθούν μέσα στις επόμενες ώρες οι υπογραφές των συναινούντων πιστωτών της αλυσίδας προκειμένου την Παρασκευή να κατατεθεί στο δικαστήριο αίτηση για την υπαγωγή της στο άρθρο 106 β&θ.
Ήδη ποσοστό άνω του 70% των προμηθευτών της Μαρινόπουλος έχει πει κατ’ αρχήν ναι στο σχέδιο εξυγίανσης, “κλειδώνοντας” έτσι το απαιτούμενο 60% του συνόλου των πιστωτών και του 40% των ενέγγυων πιστωτών, που απαιτείται για να υποβληθεί στο δικαστήριο αίτηση για υπαγωγή της Μαρινόπουλος στα άρθρα 106 β&θ.
Στόχος των εμπλεκόμενων μερών είναι να εκδικαστεί η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 16 β&θ εντός του Οκτωβρίου προκειμένου με βάση το αισιόδοξο σενάριο να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση μέσα στον Δεκέμβριο και σύμφωνα με το ρεαλιστικό στις αρχές του 2017.

http://greekfood.tv/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.