ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Βουβαλινό βούτυρο, Οικογένεια Μπέκα

Το βούτυρο της οικογένειας Μπέκα όπως και όλα της τα προϊόντα δεν μπορείς να τα προσπεράσεις εύκολα.Το βούτυρο είναι ένα δύσκολο προϊόν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή εξέλιξη του. Στην αγορά κυκλοφορούν πλέον αρκετά αξιόλογα προϊόντα τόσο σε γεύση όσο και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα από αυτά είναι και το Βουβαλινό βούτυρο της οικογένειας Μπέκα από τη Σίνδο, που συνδυάζει εξαιρετικά απαλή υφή και πλούσια γεύση ως αποτέλεσμα του βάθους που διαθέτει το βουβαλίσιο γάλα. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα νεροβούβαλου της λίμνης Κερκίνης με περιεκτικότητα 82% σε λίπος και 18% υγρασία. Όπως κάθε βούτυρο έχει αρκετές θερμίδες αλλά πολύ χαμηλά ποσοστά χοληστερόλης και αλατιού και μηδενικά σε υδατάνθρακες και σάκχαρα. Αντιθέτως, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. 

Το κυριότερο όμως είναι πως δίνει ξεχωριστή γεύση στις συνταγές όπου χρησιμοποιείται όπως ένα ζεστό γαλακτομπούρεκο, ένα πιάτο με αυγά μάτια για πρωινό ή ένα φινετσάτο ριζότο με μανιτάρια.  
Παντοπωλείο Πανδαισία, Αγ. Ιωάννου 41 ΑΓ. Παρασκευή 210 60 17 731

http://www.fnl-guide.com/grTό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.