ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τσάι μέντας, Πήγασος

Βιολογικά βότανα σε βιοδιασπώμενες πυραμίδες από την εταιρεία Πήγασος και την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές δημιουργήθηκε το 2011 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, λίγο έξω από τον Λαγκαδά, από τον Γιάννη Μωραΐτη ως μεταποιητική μονάδα επεξεργασίας φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών,
παραγωγής αιθέριων ελαίων, εκχυλισμάτων και χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να αναπτυχθεί και σήμερα διαθέτει περισσότερους από 60 κωδικούς ενώ μέσω της συμβολαιακής καλλιέργειας  συνεργάζεται και απορροφά συστηματικά, την φυτική παραγωγή αρκετών καλλιεργητών βιολογικών  προϊόντων της Βόρειας Ελλάδας.
Με σαφή επιρροή από την Μυθολογία, πέρα από το όνομα της εταιρείας, η νέα σειρά αφεψημάτων και θεραπευτικών βοτάνων ονομάστηκε tea Odyssey όπου κάθε είδος είχε και το δικό του μυθολογικό όνομα. Έτσι, ανάμεσα στην Κίρκη, τους Κύκλωπες, την Πηνελόπη και άλλα μυθικά πρόσωπα το τσάι μέντας αφιερώθηκε στην Ναυσικά, κόρη του Αλκίνοου βασιλιά των Φαιάκων και της Αρήτης.
Το τσάι μέντας είναι αρκετά αρωματικό και καταπραϋντικό καθώς βοηθά στην θεραπεία των κολικών της δυσπεψίας και της καούρας. Διατίθεται σε συσκευασία των 20 βιοδιασπόμενων για εύκολη χρήση ενώ πίνεται και παγωμένο.

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.