ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρμελάδα Καρότο, Δαρνάκων γεύσεις

Μαρμελάδες υπάρχουν πολλές καρότο όμως λίγες. Μια μαρμελάδα έκπληξη από τη Βόρεια ΕλλάδαΗ οικοτεχνία του Σωτήρη Βαγένα παράγει τα τελευταία δύο χρόνια αξιόλογες μαρμελάδες και σάλτσες σε ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων.
Είναι από τις περιπτώσεις που στέκεσαι μπροστά στα βάζα και προβληματίζεσαι με ποια θα πρέπει να ξεκινήσεις. Ανάμεσα στη μαρμελάδα φράουλα με σοκολάτα και τη μαρμελάδα καρότο επέλεξα τη δεύτερη καθώς η περιέργεια νίκησε την επιθυμία.
Το καρότο είναι ένα δύσκολο λαχανικό που μπορεί να σε καταστρέψει εάν η γεύση του είναι στυφή και έντονη περισσότερο από τη γλύκα του. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη όμως καθώς ημαρμελάδα καρότο, Δαρνάκων Γεύσεις, ήταν πραγματική έκπληξη ισορροπίας γεύσης και αρώματος. Την πρόσθεσα σε γιαούρτι και αποδείχθηκε άξια παρτενέρ της ξινής γεύσης του γάλακτος.
Στα Δαρνακοχώρια Σερρών και συγκεκριμένα στο Νέο Σούλι, ένας νέος και αξιόλογος γεωπόνος παρασκευάζει με αγάπη, όρεξη και φαντασία εξαιρετικές γεύσεις και κάτι θέλει να μας πει. Αξίζει μια δοκιμή!
Παντοπωλείο Αύρα, Ομήρου 38, Νέα Σμύρνη, τηλ. 21 0932 5853

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.