ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ταξιδεύει» η γραβιέρα ΝάξουΤο ότι η γραβιέρα Νάξου είναι από τα πιο δημοφιλή τυριά στην Ελλάδα είναι γνωστό. Αυτό, όμως, που δεν ξέραμε είναι ότι η απολαυστική γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ταιριάζει στα γούστα των γευστικά απαιτητικών καταναλωτών των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ΕΑΣ Νάξου, διαμέσου του προέδρου της κ. Καπούνη και του αντιπροέδρου της κ. Βαλέρη, συμμετείχε πρόσφατα σε επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την προβολή τοπικών προϊόντων σε τρίτες χώρες. Εκεί, οι δύο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τόσο την Ένωση, όσο και τα προϊόντα που επιθυμεί να εξάγει (με «ναυαρχίδα» την ξακουστή γραβιέρα), ενώ συμμετείχαν και σε B2B συναντήσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Σύμφωνα με τον κ. Βαλέρη, ο οποίος μίλησε σήμερα στον Aegean Voice 107.5 και την εκπομπή “Al-iberti News”, οι επιχειρηματίες εισαγωγείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τη γραβιέρα, την οποία και γεύθηκαν σε διάφορες συνταγές κατά τη διάρκεια γεύματος που ακολούθησε. Όπως είπε, μάλιστα, ο κ. Βαλέρης, ήδη χθες η ΕΑΣ έλαβε την πρώτη της παραγγελία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
«Η γραβιέρα ταιριάζει στα γούστα του αραβικού κόσμου γιατί εκεί δεν έχουν κίτρινα τυριά. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τυρί και δίνουν πολύ μεγάλη βάση στη διατροφική της αξία, ενώ ανταποκρίνεται και στις υψηλές γευστικές απαιτήσεις τους» δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, η οποία παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση των προϊόντων της, αλλά και στην προβολή του νησιού της Νάξου γενικότερα, όπου παρατηρείται ένα κενό.
«Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί η ΕΑΣ, δεν προβάλλει μόνο τα προϊόντα της, αλλά και τη Νάξο [...] Ο αγώνας μας είναι διαρκής, όσο κι αν θέλουν κακόβουλα να μας κατηγορούν πίσω από την πλάτη μας» υποστήριξε ο κ. Βαλέρης, ο οποίος ανέφερε επίσης, ότι η Ένωση τον επόμενο χρονικό διάστημα θα συμμετάσχει σε εκθέσεις σε Γαλλία, Ιταλία και Πολωνία.

http://www.naxostimes.gr/
Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.