ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πάστα κάστανου με μπαχάρι, Πυλιακή Γη

Μια ξεχωριστή πάστα κάστανου που ακροβατεί μεταξύ της μαρμελάδας και της σάλτσας με υπέροχο άρωμα και γεύση



Η Πυλιακή Γη έχει βαλθεί κάθε χρόνο να κρατά το ενδιαφέρον μας ψηλά επινοώντας και μια νέα γεύση. Τις προηγούμενες χρονιές είδαμε κριτσινάκια με καρότο και τζίντζερ ή ελιά Καλαμών, μαύρη κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου, αποξηραμένα σύκα με μπράντι και πολλές άλλες ξεχωριστές επινοήσεις.

Φέτος και για την περίοδο των γιορτών ξεχωρίζει η πάστα κάστανου με μπαχάρι, μια ιδιότυπη παρασκευή που από την μία θυμίζει μαρμελάδα και μπορεί να συνοδεύσει άνετα μια φέτα ψωμί, από την άλλη διεκδικεί μια θέση στη μαγειρική συνοδεύοντας ένα ψητό μοσχάρι ή κοτόπουλο.
Ισορροπημένη γεύση κάστανου ελαφρώς γλυκιά και αρωματική από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αλλά και αρκετά μπαχαρική, προφανώς από το μπαχάρι, θυμίζει έντονα Χριστούγεννα και για τους γαλλοτραφείς επαναφέρει στην μνήμη την sauce marron με κρασί για το κρέας και τα ψητά σπαράγγια ή φασολάκια του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. 
ΒΑΝΙΛΙΑ - ΚΑΝΕΛΑ, Λουίζης Ριανκούρ 73, Αθήνα. Τηλ: 210 692 59 40

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.