ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πάστα μαύρου σκόρδου, Πυλιακή Γη

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο προϊόν με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την σφραγίδα ποιότητας της Πυλιακής Γης.Εάν υπάρχει κάτι που αναδύεται ως ενθαρρυντικό μέσα από την μιζέρια της εποχής είναι η διάθεση των Ελλήνων παραγωγών να καινοτομήσουν και να προχωρήσουν εμπρός. Είναι σαφές πλέον πως το επίπεδο των ελληνικών προϊόντων ολοένα και ανεβαίνει υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που πραγματικά λες Wow! [με την καλή έννοια].

Μια από αυτές τις στιγμές είναι η πάστα μαύρου σκόρδου της Πυλιακής Γης που χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά μια πρωτότυπη πρώτη ύλη όπως το μαύρο σκόρδο σε συνδυασμό με ελληνικό καφέ, πετιμέζι και ελαιόλαδο. Ισορροπημένη γεύση  σκόρδου με ελαφριές νότες καπνού και καφέ αλλά και μια απαλή, γλυκιά επίγευση που διαρκεί ως αποτέλεσμα του παιχνιδιού που κάνει το πετιμέζι με το ελαιόλαδο. Kudos! 
Η πάστα μαύρου σκόρδου είναι μια γαστρονομική ιδιοφυία που αναζητά εραστές και υπόσχεται απολαυστικές στιγμές ευχαρίστησης εάν συνδυαστεί με σολομό, πέστροφα, ψητό μοσχάρι ή λουκάνικα. Μετά από δοκιμή με λουκάνικα, προσωπική παρότρυνση σε όσους τη δοκιμάσουν να φροντίσουν να την συνοδέψουν με μια ισορροπημένη stout όπως η Voreia.
Πυλιακή Γη, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό κέντρο Αίθριο, 15124 Μαρούσι, τηλ.: 215 505 39 75

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.