ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Λουκάνικα Μαύρου χοίρου, Φάρμα Φωτιάδη

Τα λουκάνικα μαύρου χοίρου, ένα νέο προϊόν που αναζητά μια θέση στο τραπέζι μας με μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Φάρμα ΦωτιάδηΟ μαύρος χοίρος μπήκε στο λεξιλόγιο μας τα τελευταία χρόνια αν  και πρόκειται για μια αρχαία φυλή. Σήμερα, κάθε εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του έχει στην κάρτα του και μια επιλογή από μαύρο χοίρο.

Για το καθημερινό μας τραπέζι όμως η Φάρμα Φωτιάδη έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση με τη μορφή λουκάνικου και πολλά θρεπτικά στοιχεία όπως Ω3 και Ω6. Τα στοιχεία αυτά που συνήθως περιέχονται σε ψάρια, στη φάρμα Φωτιάδη βρέθηκαν και στα λουκάνικα μαύρου χοίρου.Φαίνεται πως η έμπνευση των υπευθύνων να ακολουθήσουν με μέθοδο διατροφής των ζώων που να στηρίζεται στην ελιά. Έτσι, πιστεύεται πως οι πολυφαινόλες της ελιάς περνούν και στο κρέας.
Γευστικά, τα λουκάνικα είναι έντονα με ισορροπημένη λιπαρότητα και βαθιά επίγευση και συνδυάζονται υπέροχα με γήινες γεύσεις όπως της πατάτας και των οσπρίων, μεζές με αυγά αλλά και ψητά για συνοδεία κόκκινου κρασιού με έντονες τανίνες όπως ένα syrah. 
ΑΒ Βασιλόπουλος, supermarket

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.