ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πάστα σκόρδου Πτελέας, Αγγελίδης

Η πάστα σκόρδου είναι ένα έτοιμο προϊόν για κατανάλωση με καταγωγή από την Πτελέα, το σκορδοχώρι της Κοζάνης.




Η Πτελέα [παλιότερα Φτελιά] είναι ένα μικρό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κοζάνη. Εκτός από τις φτελιές που προφανώς ευδοκιμούν στην περιοχή ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η καλλιέργεια σκόρδου.

Προσωπικά λατρεύω το σκόρδο, τόσο σκέτο όσο και ως συστατικό στις περισσότερες παρασκευές, για το μοναδικό άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του. Αυτός ήταν και ο λόγος που αυτό το βαζάκι με την πάστα σκόρδου Πτελέας μου τράβηξε την προσοχή με σκοπό να το δοκιμάσω. Αν και το περίμενα συγκαταβατικό εντούτοις με εντυπωσίασε η δύναμη και η φρεσκάδα στη γεύση που προφανώς οφείλεται στην πρώτη ύλη. Επιπροσθέτως είναι έτοιμο για χρήση, δεν χρειάζεται καθάρισμα και δεν αφήνει μυρωδιά στο χέρι.
Ένα βαζάκι στο ντουλάπι, ειδικά όταν πρόκειται για αυτή την ποιότητα, σίγουρα χρειάζεται για να δώσει ξεχωριστή γεύση σε μια πάστα, ένταση στην κατσαρόλα ή ένα πιάτο ψητό κομμάτι κρέας στο φούρνο.   
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060


http://www.fnl-guide.com/gr



Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.