ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κασέρι ΠΟΠ, Ζαρογιάννη

Το κασέρι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής παραγωγής. Πρόκειται για ένα τυρί που εάν η τυροκόμησή του γίνει σωστά, τότε φθάνει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας.



Ένα από αυτά τα κασέρια είναι αυτό του Ζαρογιάνη από την Καλαμπάκα, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά τυριά κυρίως λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του που συνδυάζει μια βελούδινης απόχρωσης βουτύρου από το γάλα και γήινης έντασης ξηρών καρπών από την ωρίμανση.
Με ικανοποιητική υγρασία και απαλή υφή αποδεικνύεται ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους αυτού του τύπου τυριού που έχει χαρακτηριστεί ΠΟΠ.
Η ελαφρώς γλυκιά νότα που αφήνει στο στόμα το καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για φρούτα όπως σύκα και σταφίδες, μαρμελάδες μέλι και φρέσκο ψωμί. Επίσης, συνίσταται ως τέλειο ταίρι και για ξινές γεύσεις όπως είναι τα τουρσιά, η λιαστή ντομάτα, η κάπαρη ή το αβοκάντο σε κάποιο σάντουιτς.  
Παντοπωλείο Αύρα, Ομήρου 38, Νέα Σμύρνη, τηλ. 21 0932 5853

http://www.fnl-guide.com/gr



Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.