ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι, Παπαδημητρίου

Η πικάντικη γεύση της μουστάρδας αποτελεί ένα αξιόλογο συνοδευτικό σε πολλά πιάτα και για το λόγο προσπαθώ αν δοκιμάζω διαφορετικές εκδοχές της.



Μια από αυτές τις αξιόλογες εκδοχές έχει καταγωγή τη Μεσσηνία και παραγωγό την οικογένεια Παπαδημητρίου, που ξεκίνησε το 1939 και σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα εργοστάσιο 10.000 τ.μ. στην περιοχή.
Κοινός παρονομαστής του χθες με το σήμερα τα προϊόντα της Μεσσηνιακής γης όπως το λάδι, η ελιά, τα σύκα και άλλα. Η μουστάρδα Παπαδημητρίου συνδυάζει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής με τα αρώματα της ρίγανης και του θυμαριού, μπαλσάμικο ξίδι και μια νότα από μέλι δημιουργώντας μια έντονη αλλά και συνάμα πικάντικη πάστα μουστάρδας που συνοδεύει παραδειγματικά τα χειμωνιάτικα κόκκινα κρέατα.
Αμαρτία ομολογημένη λοιπόν ουκ έστι, και αυτή είναι ένα ψιλοκομμένο κομμάτι ψητό μοσχαράκι με λιαστή ντομάτα, ανθότυρο και μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι σε σάντουιτς. Την ομολόγησα. 

http://www.fnl-guide.com/gr



Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.