ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μακαρόνι, Αδαμαντίνα

Στη Λακωνία συναντά κανείς τα τελευταία χρόνια αρκετούς παραγωγούς ζυμαρικών με αξιόλογα αποτελέσματα.




Μια από τις πιο γνωστές μονάδες παραγωγής ξηρών ζυμαρικών είναι ο Οίκος Αδαμαντίνα που βρίσκεται στη Γλυκόβρυση Λακωνίας, στο δρόμο από Γύθειο για Μονεμβασιά, πριν τους Μολάους.

Ζυμαρικά που παρασκευάζονται καθημερινά από φρέσκο γάλα και αυγά που καταφθάνουν στην Αδαμαντίνα κάθε πρωί, σκληρό σιτάρι και σιμιγδάλι. Το μακαρόνι Νο5, που βρίσκονται σε μια αξιοπρόσεκτη συσκευασία, αποτελεί ένα από τα πολλά γευστικά προϊόντα του οίκου. Αν δε, τα βράσετε 7 λεπτά αντί για 9 που αναγράφει η συσκευασία και τα συνδυάσετε με σάλτσα φρέσκιας τομάτας  και ελιές Καλαμών τότε ο «Παράδεισος μπορεί να περιμένει».
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.