ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρμελάδα σύκου με λευκή σοκολάτα, Γλυκάκι

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός γλύκας και μια πρωτότυπη μαρμελάδα από την μικρή οικοτεχνίας της Ευβοίας.Το Γλυκάκι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση τοπικής επιχείρησης που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της αποκεντρωμένης ανάπτυξης που θα έπρεπε να υπάρχει σε μια σοβαρή χώρα.
Πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση που απασχολεί γυναίκες από το χωριό Οξύλιθος που δεν είχαν δυνατότητα να εργασθούν.  Ο Γιώργος Τσακοφίτης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της οικοτεχνίας Γλυκάκι, με καταγωγή από την Οξύλιθο, κοντά στην Κύμη Ευβοίας έχει επικεντρωθεί στο προϊόν, τις πρώτες ύλες και τις συνταγές.
Ένα από τα τελευταία τους δημιουργήματα είναι η μαρμελάδα σύκου με λευκή σοκολάτα που περιέχει 60% σύκο, 25% σοκολάτα και μόλις 15% ζάχαρη. Ο ισορροπημένος συνδυασμός σύκου και σοκολάτας είναι εξαιρετικός καθώς τα ανθικά αρώματα του σύκου με τα βουτυράτα αρώματα της λευκής σοκολάτας βρίσκουν ιδανικό σημείο επαφής στην γλύκα των δύο υλικών προσδίδοντας διάρκεια και σώμα στη γεύση της μαρμελάδας.
Η μαρμελάδα αυτή τρώγεται σκέτη με φρέσκο ψωμί ενώ κάθεται αναπαυτικά και στην κορφή ενός γιαουρτιού. Για τους πιο τολμηρούς έκπληξη θα αποτελέσει η χρήση της σε γλυκά όπως τάρτες και κέικ ως ιδανικό συνοδευτικό για καφέ ή τσάι. Η μαρμελάδα θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε καταστήματα ελληνικών προϊόντων

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.