ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κορινθιακή σταφίδα από το Αίγιο….στην Αυστραλία!Στις 12-15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε
η συμμετοχή της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) Αιγίου στην έκθεση Fine Food Australia 2016, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, μέσω του προγράμματος European Currants (stand nr L22).

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός-σημείο συνάντησης του κλάδου τροφίμων της Ωκεανίας με τη συμμετοχή περίπου 1.000 διεθνών εκθετών και περίπου 20.000 εμπορικών επισκεπτών.
Όπως τόνισε σε δήλωση του στο Greek Food tv, ο γενικός διευθυντής της  Π.Ε.Σ. Αιγίου κ. Σταυρόπουλος Μιλτιάδης, «η συγκεκριμένη έκθεση είχε τεράστιο ενδιαφέρον με σημαντικές επιχειρηματικές επαφές, ενώ η επισκεψιμότητα των εμπορικών επισκεπτών στο περίπτερο ξεπέρασε κάθε όριο προσδοκίας.»
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής συμμετοχής πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα επιτυχής προϊοντική εκδήλωση για τη σταφίδα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 89ο όροφο του κτιρίου EYREKA στο Richmond της Μελβούρνης, την 13η Σεπτεμβρίου 2016, συγκεντρώνοντας 45 προσκεκλημένους δημοσιογράφους (εφημερίδα Νέος Κόσμος), food bloggers, στελέχη λιανεμπορίου (Deli stores), στελέχη εισαγωγών (παρών η εισαγωγική εταιρεία- συνεργάτης  της Π.Ε.Σ. Αιγίου & ο CEO Peter Magiros). Σημαντική θεωρήθηκε και η παρουσία και ομιλία της Αυστραλής opinion leader των social media Brooke Meredith, η οποία παρουσίασε τα οφέλη της κατανάλωσης της σταφίδας ως superfood!
Η παρουσία της Ένωσης στην Αυστραλιανή αγορά, στόχο είχε την ενίσχυση του μεριδίου της αγοράς.

http://greekfood.tv/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.