ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Τσίπουρο με lime και ginger, Yamas

Ένα νέο ελληνικό προϊόν που έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στην αγορά των αλκοολούχων αναψυκτικών με αφετηρία την παράδοση.
Η Yamas είναι μια σχετικά νέα εταιρεία που δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο ζωής αλλά ιδρύθηκε από ανθρώπους της αγοράς των τροφίμων.
Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει τα πρώτα ελληνικά ποτά στην κατηγορία RTD, δηλαδή, ready to drink ποτά από ελληνικά αποστάγματα. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει χαμηλόβαθμα ποτά με βάση το ούζο, τη μαστίχα και το τσίπουρο και την προσθήκη ανθρακικού.
Δοκίμασα το τσίπουρο με λάιμ και τζίντζερ των 4%  μια αρκετά φιλόδοξη προσπάθεια που συνδυάζει το ελληνικό απόσταγμα με τις αναζωογονητικές ιδιότητες του λάιμ, και κυρίως του τζίντζερ, και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν αρκετά αρωματικό και δροσιστικό ενώ δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχα RtDs του εξωτερικού με βάση το gin ή τη βότκα.
Τα συγκεκριμένα ποτά αποκτούν συνεχώς και μεγαλύτερη διανομή έτσι, με το καλοκαίρι προ των πυλών εάν αυτό θα είναι και θερμό, προβλέπω φέτος πως θα πούμε αρκετές φορές Yamas.  

http://www.fnl-guide.com/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.