ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Γλυκό ελιάς, Heri me Heri

Ένα ιδιαίτερο γλυκό ελιάς που τραβάει το βλέμμα με τη συσκευασία του και αιχμαλωτίζει το στόμα με τη γεύση του.Μπορεί στην αρχή η ονομασία του να δημιουργεί ερωτηματικά καθώς η έκφραση «χέρι με χέρι» κουβαλάει μια ιδιότυπη αμφισημία.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως κρατά την θετική της πλευρά θέλοντας να επισημάνει τη διάθεση προϊόντων από το χέρι του παραγωγού απευθείας στο χέρι του καταναλωτή σε μια τίμια προσφορά αυθεντικών και υγιεινών προϊόντων. 
To Heri me Heri αποτελεί μια σχετικά νέα προσπάθεια από την Μάνη που εκμεταλλεύεται κυρίως τα προϊόντα της ελιάς από τον ελαιώνα της οικογένειας Λεβάκου. Ένα από τα πρόσφατα δημιουργήματα τους είναι και το γλυκό ελιάς το οποίο οφείλω να ομολογήσω πως έχει μοναδικό χαρακτήρα, με αρκετά ισορροπημένη γεύση καθώς η γλύκα δεν αλλοιώνει την ελαφρώς πικρή γεύση της ελιάς αφήνοντάς την να πρωταγωνιστήσει.
Το γλυκό ελιάς καταναλώνεται σκέτο ως επιδόρπιο ενώ συνοδεύει κίτρινα τυριά και γιαούρτι. Ελπίζω αυτό το νέο προϊόν εκτός από την αγορά του εξωτερικού να διατεθεί σύντομα και στην αγορά της Ελλάδας καθώς παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση Expotrof.   

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.