ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Μέλι από αγριολούλουδα, Family Beez

Όταν η φύση σου χαρίζεται απλόχερα δεν πρέπει να την αγνοείς. Αυτό αξίζει και στο βιολογικό μέλι από τη Σέριφο με το εξαιρετικό άρωμα άγριων λουλουδιών.
Πρόκειται για μικρή οικογενειακή μονάδα βιολογικής παραγωγής μελιού στη Σέριφο που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την έννοια της οικογενειακής επιχείρησης ως brand name. 
Μέλι Family Beez και όπως οι περισσότερες αγροτικές ιστορίες στην Ελλάδα έτσι και εδώ ο παππούς της οικογένειας ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις της παραγωγής. 
Τα μελίσσια της Family Beez βρίσκονται τοποθετημένα σε μια περιοχή εξαιρετικής σημασίας όπως τα Μαύρα Βολάδια και το Μέσα Ακρωτήρι. Στη νοτιοδυτική Σέριφο, εκεί όπου σύμφωνα με τη ελληνική μυθολογία ο Οδυσσέας συνάντησε τον Κύκλωπα Πολύφημο, σήμερα η περιοχή εξαιτίας των γεωμορφολογικών της σχηματισμών αποτελεί έναν ιδιαίτερο βιότοπο που φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τη φώκια monachus monachus και έχει χαρακτηριστεί «Natura 2000».
Το μέλι από αγριολούλουδα είναι ένα μέλι σπάνιας αρωματικής πανδαισίας που με κλειστά μάτια δύσκολα ξεχωρίζει κανείς αν είναι άρωμα ή μέλι. Χρυσοκίτρινο διαυγές χρώμα και βελούδινη υφή συμπληρώνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που έχει τιμηθεί έως τώρα με ένα αστέρι Great Taste 2015 ενώ έχει διακριθεί και στον Διεθνή διαγωνισμό Biol Miel.
Ιανός Deli, Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917, ianosdeli@ianos.gr

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.