ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Σμέουρο με crème de cassis Άρωμ

Από την αρχόντισσα Σύρο εντυπωσιάζει μια σειρά από μαρμελάδες που ζητά την προσοχή μας γιατί έχει κάτι να μας πει.




Υπεύθυνος για αυτή τη σειρά με το περίεργο όνομα Άρωμ είναι ο Ελληνογάλλος Christophe Huet, που θέλησε να δώσει στις δημιουργίες του ελληνική φρεσκάδα και γαλλική φινέτσα.

Επέλεξα την μαρμελάδα σμέουρο με λικέρ κασίς για να παίξω στην έδρα του και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Η τραγανή αίσθηση του σμέουρου με το φινετσάτο άρωμα του λικέρ δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό που επιθυμεί να ξεφύγει από το ψωμί και να συναντήσει έντονα κρέατα, όπως είναι το χοιρινό, και δυνατά τυριά όπως το γαλλικό καμαμπέρ ή το ελληνικό ταλαγάνι. Εγώ δοκίμασα το δεύτερο στη σχάρα με ένα κουταλάκι από την μαρμελάδα του Christophe σε ένα ορεκτικό που κινδύνευσαν τα δάκτυλα μου από το γλείψιμο.
Οι μαρμελάδες Άρωμ γίνονται σε μικρές ποσότητες ανάλογα με την εποχή, χωρίς συντηρητικά και χρώματα και σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή. 
Ιανός Deli, Σταδίου 24 στο πατάρι, τηλ. 210 3217917, ianosdeli@ianos.gr 

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.