ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Ο Λάζαρος Μαλτέζος φτιάχνει άπαιχτο ελληνικό Chèvre στην Εύβοια

Αφού μαθήτευσε στα καλύτερα τυροκομεία της Γαλλίας, έφερε πρώτος τις συνταγές των υπέροχων κατσικίσιων τυριών στα Στύρα της Εύβοιας. 

Nr-2
O Λάζαρος Μαλτέζος διάλεξε τις καλύτερες γαλλικές ράτσες κατσικιών «Alpine» και «Zaanen» και δημιούργησε στην Εύβοια ένα σύγχρονο τυροκομείο που παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα από 100% τοπικό ελληνικό γάλα.
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το εξαιρετικό Chèvre που δοκίμασα στη σαλάτα που μου παρουσίασε περήφανα μια φίλη μου πριν από λίγο καιρό είχε ελληνική ταυτότητα. Κι, όμως, όταν η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις συνδυάζεται με όραμα και πάθος, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε αρχική προσδοκία.
Ο Λάζαρος Μαλτέζος μαθήτευσε στα καλύτερα τυροκομεία της Γαλλίας, από όπου και έφερε πρώτος τις συνταγές των παγκοσμίως γνωστών τυριών chèvres στην Ελλάδα.
Μερακλαντάν σε κανελόνια με πράσο και μανιτάρια, σε ραβιόλι με κολοκύθα, αλλά και σε λουκουμάδες με ζάχαρη και κανέλα.
Διάλεξε τις καλύτερες γαλλικές ράτσες κατσικιών «Alpine» και «Zaanen» και δημιούργησε στην πανέμορφη Εύβοια ένα σύγχρονο τυροκομείο που παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα από 100% τοπικό ελληνικό γάλα.
Nr-1
Ο Λάζαρος Μαλτέζος μαθήτευσε στα καλύτερα τυροκομεία της Γαλλίας, από όπου και έφερε πρώτος τις συνταγές των παγκοσμίως γνωστών τυριών chèvres στην Ελλάδα.
Φρέσκο, κατσικίσιο τυρί με μαλακή υφή, λευκό, λαμπερό χρώμα και άρωμα από την αύρα της θάλασσας και τον αέρα του βουνού.
Χρησιμοποιείστε το σε κανελόνια με πράσο και μανιτάρια, σε χειροποίητα ραβιόλι με κολοκύθα, σε σαλάτες, αλλά και σε λουκουμάδες με ζάχαρη και κανέλα!
//Maltezos Farm, Αγ. Ιωάννης, Στύρα Ευβοίας, 6978 110821

Nr-8
Φρέσκο, κατσικίσιο τυρί με μαλακή υφή, λευκό, λαμπερό χρώμα και άρωμα από την αύρα της θάλασσας και τον αέρα του βουνού.

Ανδρέας Λαγός

http://www.andro.gr/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.