ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Τα αμπελόφυλλα της Μαριάνας

Τα αγαπημένα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Καθαρής Δευτέρας γίνονται με αμπελόφυλλα, ρύζι, λάδι και λεμόνι και κάθε συστατικό είναι σημαντικό για τη νοστιμιά τους.


Έτσι εάν θέλουμε να αποφύγουμε τη γεύση κονσέρβας των έτοιμων και τυποποιημένων ντολμάδων έχουμε  δύο λύσεις: Να τα φτιάξουμε μόνοι μας ή να βρούμε τα ξακουστάντολμαδάκια της Μαριάννας από την Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Εάν επιλέξουμε την πρώτη περίπτωση υπάρχει μια δυσκολία, καθώς δύσκολα θα βρούμεαμπελόφυλλα τον χειμώνα και μάλιστα ποιοτικά. Και για αυτό όμως έχει φροντίσει η Μαριάνναπου μαζεύει φύλλα από τους αμπελώνες της οικογένειας της, τα συσκευάζει και τα διαθέτει σε πολύ εύχρηστες συσκευασίες των 200 και 400 γραμμαρίων.
Πρόκειται για βιολογική παραγωγή με τη φροντίδα και την αγάπη των προϊόντων της Μαριάννας που τα καθιστούν κορυφαία στο είδος τους στην Ελλάδα.
Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060.

http://www.fnl-guide.com/gr



Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.