ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Βιολογικό Πετιμέζι οικογένειας Κοντογιάννη

Το πετιμέζι αποτελεί ένα ακόμη προϊόν που είναι συνυφασμένο με την ελληνική γαστρονομία ήδη από τα αρχαία χρόνια.



Το πετιμέζι αποτελεί το προϊόν της συμπύκνωσης του χυμού του σταφυλιού.
Η χρήση του ήταν ευρέως διαδεδομένη σε ολόκληρη την ελληνική ύπαιθρο. Με πετιμέζι έφτιαχναν γλυκά του κουταλιού ενώ το χρησιμοποιούσαν ως γλυκαντική ουσία ακόμη και στον καφέ.
Η οικογένεια Κοντογιάννη από την Κόρινθο καλλιεργεί εδώ και πέντε γενιές τις ποικιλίες σαββατιανό, ροδίτη και μαυρούδι. Από τον χυμό αυτών τον ποικιλιών παράγει ένα εξαιρετικό βιολογικό πετιμέζι, με βελούδινη γεύση και πυκνή υφή. Η διαδικασία συμπύκνωσης γίνεται με ιδιαίτερο τρόπο έτσι ώστε να κρατάει την φυσική γλύκα της κάθε ρόγας. Έτσι, το βιολογικό πετιμέζι της οικογένειας Κοντογιάννη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να γλυκάνετε τις δημιουργίες όπως σπιτικά γλυκά, ροφήματα, ψητά φαγητά στο φούρνο αλλά και κοκτέιλ!   
Ιανός Deli, Σταδίου 24 στο πατάρι, τηλ. 210 3217917, ianosdeli@ianos.gr 

http://www.fnl-guide.com/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.