ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Υποβρύχιο μέλι, Μελισσοκομική Ελλάς  Ένα ιδιαίτερο ελληνικό προϊόν που γεννά μνήμες από την παιδική μας ηλικία αλλά αναζητά χαρακτήρα.
Η Μελισσοκομική Ελλάς ιδρύθηκε το 1987 στην Καρδίτσα από τον κ. Κωνσταντίνο Ντούλια με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων μελιού συμμετέχοντας σε διάφορα προγράμματα ενώ διατηρεί συνεργασία με το Τμήμα Μελισσοκομίας του ΑΠΘ.

Το υποβρύχιο μέλι είναι ένα από τα προϊόντα που με προβλημάτισαν αρκετά και πήρα την απόφαση να το παρουσιάσω ύστερα από εκτενείς δοκιμές γιατί δεν ήθελα να το αδικήσω. Πρόκειται καταρχάς για το γνωστό μας ήδη από την παιδική ηλικία υποβρύχιο με τη διαφορά ότι περιέχει μέλι που χαρακτηρίζει τόσο τη γεύση όσο και την υφή του. Περιέχει ακόμη ζάχαρη, ισογλυκόζη και νερό. Δεν περιέχει συντηρητικά ή αλλά πρόσθετα και χρωστικές αποδίδοντας εξαιρετικό άρωμα και γεύση ενώ σαν προϊόν θεωρείται καινοτόμο με καταχωρισμένη ευρεσιτεχνία στον ΟΒΙ. Αν και ως γλυκό αποδίδει περίπου 86 θερμίδες στην μερίδα αλλά και αρκετά ζάχαρα εντούτοις  αποτελεί μια θρεπτική εκδοχή γλυκού τέτοιου είδους. Πρόκειται πραγματικά για ένα ενδιαφέρον προϊόν που καταναλώνεται σκέτο σε παγωμένο νερό αλλά και ως συστατικό σε άλλα γλυκά.
Από την άλλη χρειάζεται πολλή δουλειά στη συσκευασία  ενώ και η ύπαρξη ισογλυκόζης ως γλυκαντικό παράγωγο καλαμποκιού δημιουργεί ερωτηματικά στα οποία δεν έχω βρει απάντηση. Σίγουρα όμως το προϊόν αξίζει μια δοκιμή. 
Μελισσοκομική


http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.