ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Λάδι Βιώσας

Η μεσσηνιακή γη συνεχίζει να παραδίδει τα διαπιστευτήρια της στο λάδι με όλους τους τρόπους.


Στο Κεφαλόβρυσο που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Μεσσηνίας και σε υψόμετρο 600 μέτρων ο ελαιώνας της οικογένειας Νικολαΐδη παραδίδει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα 0.2, ισορροπημένο πικρό και πικάντικο και αναπάντεχα φρουτώδες.
Η παραγωγή είναι ελεγχόμενη και σε μικρή ποσότητα, προέρχεται από την ποικιλία κορωνέικη σε μια βιολογική καλλιέργεια, ενώ η διαδικασία είναι καθετοποιημένη που δίνει τη δυνατότητα για πλήρη έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της. 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στη διαδικασία είναι πως ένα μικρό μέρος της παραγωγής συνδυάζεται με εσπεριδοειδή [πορτοκάλι, λεμόνι] κατά τη διαδικασία έκθλιψης, αποδίδοντας ένα ιδιαίτερα αρωματικό αποτέλεσμα σε δύο ακόμη προϊόντα  Agrumato, το Λάδι Βιώσας πορτοκάλι και το Λάδι Βιώσας λεμόνι. Πρόκειται για ταυτόχρονη έκθλιψη και όχι για προσθήκη αρωματικών ελαίων.
 Το Λάδι Βιώσας με τον έντονα αρωματικό χαρακτήρα συνδυάζεται με φινετσάτες και δροσερές γεύσεις όπως σαλάτες, μπρουσκέτες με ντομάτα και βασιλικό και ελαφριά ψάρια. 
Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα
Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι


ΧάρηςΤζαννής

http://www.fnl-guide.com/gr


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.