ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Από τo φαρμακείο της φύσης στα φαρμακεία όλου του κόσμου
Η πίστη της Λιλής Περγαντά  στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης την ενέπνευσαν να οραματιστεί τον τρόπο που θα τις προσέφερε μέσα από δικά της προϊόντα για την υγεία και το ευ ζην.

Οι  σπουδές της στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και στη Χημεία Τροφίμων και το Management στην Αγγλία, της έδωσαν την εμπειρία να διαπιστώσει αμέσως πως τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής κάλυπταν τα διατροφικά κενά και ενίσχυαν τις αντοχές των Άγγλων απέναντι στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.


Αποφασίσε αμέσως, να επιστρέψει στην Ελλάδα, με στόχο να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα στην ελληνική οικογένεια εισάγωντας στην αγορά φυσικά προϊόντα υγείας.

H Power Health κατέχει σήμερα μία  από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο των φυσικών προϊόντων υγείας, τόσο στην προτίμηση του Έλληνα φαρμακοποιού όσο και της ελληνικής οικογένειας.

Ειδικοί και έμπειροι επιστήμονες του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, σχεδιάζουν τις συνθέσεις των δικών της προϊόντων αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.

Προϊόντα που ανταποκρίνονται στην Ελληνική πραγματικότητα καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Συνθέσεις μοναδικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο που όχι μόνο είναι αντάξιες των ξένων αλλά και συχνά υπερτερούν.

Παρά τη σφοδρή κρίση που πλήττει τη χώρα, η Power Health σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία κερδίζοντας διεθνείς διακρίσεις κύρους, όπως από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό θεσμό European Business Awards, από τον Παγκόσμιο θεσμό Global Trade Leaders Club και την Ernst & Young.

Η εταιρία στεγάζεται στη Μεταμόρφωση Αττικής, όπου βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό, πενταόροφο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ. που στεγάζει όλες τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας (Διοίκηση, Marketing, Πωλήσεις, Λογιστήριο, Έκθεση). Επιπλέον διαθέτει μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων και των εμπορευμάτων της εταιρίας.

ΟΡΑΜΑ/ΣΤΟΧΟΙ
Η Power Health οραματίζεται να παραμείνει η πρώτη επιλογή στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, φυτοθεραπείας και ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα προσφέροντας στην Ελληνική οικογένεια προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς,  επενδύοντας ταυτόχρονα σε μία δυναμική παρουσία της στο εξωτερικό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
1984: Ιδρύεται η Power Health Hellas που εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά έννοιες όπως «φυτοθεραπεία» & «ομοιοπαθητική», συμπληρώνοντας τον προϊοντικό της στόλο με πλήθος εναλλακτικών προϊόντων.
1989-2003  Η Power Health εκπαιδεύει τον Έλληνα φαρμακοποιό και καταναλωτή στον  τομέα των εναλλακτικών προϊόντων και ουσιαστικά αναδομεί ολόκληρη την αγορά.
2003 Μετεγκατάσταση στα νέα, ιδιόκτητα κτίρια στη Μεταμόρφωση Αττικής και δημιουργία του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, με στόχο την ανάπτυξη των δικών της προϊόντων.
2005  Λανσάρεται η πρώτη σειρά προϊόντων αδυνατίσματος, η οποία αποτελεί την πιο επιτυχημένη οικογένεια Συμπληρωμάτων Διατροφής στην Ελλάδα.
2010 H Power Health επεκτείνεται στην Κύπρο, στo πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξή της και σε ξένες αγορές.

ΒΡΑΒΕΙΑ/ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
2011-2012: Εντάχθηκε στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”,  σύμφωνα με την ICAP, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα.
2011-2012:  Επιλέχθηκε για δύο συνεχείς χρονιές ανάμεσα στις 400 ισχυρότερες ευρωπαϊκές εταιρίες στα European Business Awards.
2012: Διακρίθηκε με το βραβείο “International Business Excellence” από το Global Trade Leaders Club για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την επιχειρηματική της φιλοσοφία και εξέλιξη.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...


– Η Power Health ενισχύει εδώ και χρόνια τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς UNICEF, Φαρμακοποιοί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς  Σύνορα, Χαμόγελο του Παιδιού
– Τα προϊόντα της εξάγονται κυρίως στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.
– Η εταιρία απασχολεί συνολικά 70 εργαζομένους μεταξύ των οποίων 38 άνδρες και 32 γυναίκες, με Μ.Ο. ηλικίας τα 35-40 χρόνια.

http://www.ellines.com/


Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.