ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

AEN Metaxa, Everness: φτιαγμένο για συλλέκτες

Ο οίκος Μεταξά ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης εικαστικό και αρχιτέκτονα Δημήτρη Τσίγκο, ο οποίος σχεδίασε ένα μοναδικό γλυπτό που θα αγκαλιάζει την φιάλη του υπέροχου ελληνικού AEN Metaxa.
Την σύγχρονη μετάφραση του AEN Metaxa, ενός κλασικού και υψηλού επιπέδου αποστάγματος, ανέλαβε να σχεδιάσει ο Δημήτρης Τσίγκος (αριστερά στην φωτό παρουσίασης του άρθρου, μαζί με τον Στέλιο Ράπτη). Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Τσίγκος και γιατί αποτελεί είδηση η συνεργασία του με τον Οίκο Μεταξά; 

Γεννημένος στην Αθήνα το 1978 και λάτρης από παιδί των τέλειων σχημάτων και της φυσικής κίνησης, αποφοίτησε πρώτος στην τάξη του από την κορυφαία Αρχιτεκτονική Σχολή του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων στο Λονδίνο και στα χρόνια που ακολουθούν αρχίζει την διεθνή καριέρα του μεταξύ της Νέας Υόρκης και της βρετανικής πρωτεύουσας. 
Το 2010 επιστρέφει στην Αθήνα, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, εγκαινιάζει με τον αδελφό του Γιάννη, το αρχιτεκτονικό γραφείο OmniView, ενώ concepts τους δημοσιεύουν κορυφαία περιοδικά όπως το Wallpaper και το "Color and Restaurant Design". 
"Δημιουργήσαμε ένα έργο καλλιτεχνικής αιχμής με πολύ υψηλή συναισθηματική αξία, μια οπτική παρένθεση γύρω από την εμπειρία του AEN. Το EVERNESS είναι εκεί για να υποστηρίξει τα συναισθήματα που δημιουργούνται από το AEN, για να εκφράσει την εμπειρία που συνοδεύει αυτό το σπάνιο ποτό" αναφέρει μεταξύ άλλων ο δημιουργός. 
ΑΕΝ άλλωστε σημαίνει "για πάντα" και το EVERNESS αγκαλιάζοντας το κορυφαίο αυτό blend τονίζει ακριβώς αυτή τη διαιώνιση μέσα από μια τέχνη μεγάλης κλίμακας. Ο Metaxa Master Κώστας Ράπτης είναι ο πέμπτος στην σειρά εκείνων που ανέλαβαν υπό την προστασία τους το Βαρέλι Νο 1 με το πολύτιμο υγρό που περιέχει περισσότερα από 200 διαφορετικά χαρμάνια που έχουν ωριμάσει έως και ογδόντα χρόνια. 
Κάθε φιάλη ΑΕΝ φέρει τον δικό της μοναδικό αύξοντα αριθμό, κάθε καπάκι είναι φινιρισμένο με χρυσό 20,6 καρατίων, ενώ κάθε κομμάτι EVERNESS φέρει το καλλιτεχνικό DNA ενός σπάνιου ελληνικού ταλέντου. 
Για να αποκτήσετε το δικό σας EVERNESS και να ενημερωθείτε για τις επιλεγμένες κάβες που θα το διαθέτουν, επικοινωνήστε μέσω e-mail, aen-everness@metaxa.com ή στο 214 687 2200 με την Β. Σ. Καρούλιας. 
 http://www.fnl-guide.com/grTό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.

https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.