ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Οι «κάθετες καλλιέργειες των πόλεων» και οι «μικρές ορεινές μονάδες» ως το «αγροτικό μέλλον» στα Χρόνια της Επιβίωσης... (βίντεο)


http://3.bp.blogspot.com/-93Yn0Tt3Txk/Vjuq_3_49PI/AAAAAAAAkcU/yFTNgJTATK0/s1600/%25CE%2591%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25AC%2B%25CE%25BA%25CE%25AC%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B7%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25AD%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CE%25BA%2B%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B6%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2582.jpgγράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Συνηθίζουμε να λέμε πως παλιότερα ήταν πιο έτοιμοι οι άνθρωποι για τις δύσκολες μέρες...τα Πέτρινα χρόνια του πολέμου και της πείνας...

Μέρος αυτού περιλαμβάνει τις γνώσεις τους περί καλλιεργειών και του ότι ήταν συνηθισμένοι σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής, την «αυτάρκεια».

Μινωική Γη: Μαρμελάδες, σάλτσες και παγωτά από αλόη και φραγκόσυκο! -

Μινωϊκή Γη
Μαρμελάδες και σάλτσες, με βάση την αλόη και το φραγκόσυκο, απόσταγμα φραγκόσυκου, καθώς επίσης σιρόπι, παγωτό και σορμπέ φραγκόσυκου ετοιμάζονται να διαθέσουν στην εγχώρια αλλά και την ξένη αγορά, κάνοντας δυναμική είσοδο, τα μέλη του νεοσύστατου Αγροτικού  Συνεταιρισμού «ΜΙΝΩΙΚΗ  ΓΗ», με κύριες καλλιέργειες την αλόη , το φραγκόσυκο και τα αρωματικά φυτά.

Κουζίνα εμπιστευτικό: Εσύ, τι μαγείρεψες σήμερα;



Στις μέρες μας, η σπιτική εθνική κουζίνα δεν μυρίζει ακριβώς το ντολμαδάκι της γιαγιάς, το οποίο «σηκώνει» πλέον μπόλικο ξύσμα λεμονιού, ίσως και λίγο σχοινόπρασο. Και, μεταξύ μας, όλοι έχουμε βάλει και κάτι από Λαζάρου στις κατσαρόλες μας.

H Ελλάδα παράγει και παραπαράγει (την ΕΑΒ την έχετε ακουστά;)



της Κατερίνας Μουτσάτσου

Η Ελλάζα ζεν παγάγει τίποτα” είπε διακόπτοντάς με, η ψευδή Γαλλίδα φίλη-φίλων στο βραδυνό τραπέζι. 

Μόλις είχα ισχυριστεί πως η Ελλάδα είναι από τις πιο πλούσιες χώρες σε φυσικούς πόρους και δυναμικό. “Η Ελλάδα παράγει το 30% ενός F-16 για την παγκόσμια αγορά, και το 28% ενός C-130 για την παγκόσμια αγορά.” ”Αποκλείεται! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!” αναφώνησε ένας εκ των ...
Ελλήνων, εφοπλιστής, άλλος ένας φίλος-φίλων.

Καβουρμάς: Μια διαλεχτή ελληνική λιχουδιά για το τραπέζι



Ένα μοναδικής νοστιμιάς ελληνικό, κρεάτινο προϊόν που συνοδεύει εξαιρετικά το κρασί σου και χαρίζει ξεχωριστή νοστιμιά σε όσες συνταγές προστίθεται. Για του λόγου το αληθές σου έχουμε και μια φοβερή συνταγή με καβουρμά.

Το ελληνικό γιαουρτάδικο του Μπέβερλι Χιλς που έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης [εικόνες]



Το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι έχει προ πολλού κατακτήσει πολλές περιοχές της Αμερικής, αφού οι κάτοικοι φαίνεται να το ξεχωρίζουν για την πλούσια υφή του, συνδυάζοντας το με διάφορα διαλεχτά ελληνικά προϊόντα, σχηματίζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση μεσογειακής διατροφής.

Τσίπουρο Το τσίπουρο είναι ένα ελληνικό αλκοολούχο ποτό το οποίο ξεκίνησε την πορεία του πριν από επτά περίπου αιώνες στα μοναστήρια του Αγίου Όρους.





Τσίπουρο
Το τσίπουρο είναι ένα ελληνικό αλκοολούχο ποτό το οποίο ξεκίνησε την πορεία του πριν από επτά περίπου αιώνες στα μοναστήρια του Αγίου Όρους. Η Τσικουδιά ή Ρακή στην Κρήτη είναι κάτι ανάλογο, ωστόσο η κυριότερη διαφορά του είναι ότι η τσικουδιά είναι προϊόν μονής απόσταξης. Σε άλλες χώρες, παρόμοια ποτά είναι η Ιταλική Γκράπα και το Αράκ της Μέσης Ανατολής.

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Δωρεάν εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών

Ένα δωρεάν εγχειρίδιο του Κέντρου Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας, ΕΛΓΟ "Δήμητρα", που θα βοηθήσει σημαντικά όσους από εσάς αποφασίσετε να καλλιεργήσετε στον κήπο, στην αυλή, στο μπαλκόνι, στην ταράτσα.

Ένα μουσείο με τόνους σοκολάτας στην Αθήνα Πήγαμε στις προετοιμασίες για τον πιο μεγάλο καταρράκτη σοκολάτας της Ευρώπης

Βρεθήκαμε στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας και πήραμε μια μικρή δόση σοκολάτας λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό.




Ελάχιστες ώρες απέμειναν πριν από τα εγκαίνια του κορυφαίου θεματικού πάρκου «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στις 7 Νοεμβρίου στο HELEXPO MAROUSSI

Ελληνικό πρωινό με άρωμα Μυκόνου Το Πρωινό του Ξενύχτη σε πρώτη παρουσίαση

Πλούσια ποικιλία υλικών, παράδοση αλλά και συστηματική προώθηση στηρίζουν την προσπάθεια καθιέρωσης ενός ιδιαίτερου πρωινού, με βάση τα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. 
«Ήταν σημαντικό για μας, που σεβόμαστε την παράδοση, ότι περάσαμε στο επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία παραδοσιακών πιάτων, ιδωμένων με μια σύγχρονη ματιά, μια πρόταση για παραδοσιακές γεύσεις με έναν "διεθνιστικό" χαρακτήρα.

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Τα μυστικά του κάστανου



Οι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο χειμωνιάτικο «φρούτο» σε γλυκά και φαγητά δίνοντας στο τραπέζι μας μια… καστανή ατμόσφαιρα γιορτής.

Στη μαγειρική
Τα κάστανα, παρότι στην ελληνική κουζίνα δεν

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Πρωταθλήτρια κόσμου η Νομική Αθηνών -Ξεπέρασε ακόμα και το Χάρβαρντ [εικόνες]



Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέσπασε οκτώ βραβεία στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού Foreign Direct Investment International Arbitration Moot 2015, που έγινε στο Λονδίνο, από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.

Οι "Οίνοι Πελοποννήσου" και φέτος στην Αθήνα

Για μία ακόμα χρονιά, την 9η, οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου «ανηφορίζουν» προς την Αθήνα, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους σε όλους τους φίλους του καλού κρασιού.

Ξανά παγκόσμια στο σκάκι η 15χρονη Τσολακίδου

Με τη γαλανόλευκη ανά χείρας...


Το χρυσό κορίτσι του 2013 (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κορασίδων μέχρι 14 ετών και αργυρό μετάλλιο το 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέχρι 16 ετών) πέτυχε χθες μια νέα σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα και το ελληνικό σκάκι στα παγκόσμια ατομικά πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων (μέχρι 8, 10, 12, 14, 16 και 18 ετών) που διοργάνωσε η Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) στη Χαλκιδική από 25/10 μέχρι 5 /11.

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Οι πιο trendy ελληνικές τροφές!




Παλιοί διατροφικοί μας γνώριμοι επανακάμψαντες με νέα μορφή αλλά και καινούριες προτάσεις από Έλληνες παραγωγούς…

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ



Πολλές από τις έρευνες, που έχει διεξάγχθη, έχουν δείξει ότι εμείς, οι καταναλωτές, δεν έχουμε αρκετά ξεκάθαρες πληροφορίες, σχετικά με τις τιμές των προϊόντων, ώστε να είμαστε σε θέση να τα συγκρίνουμε και να αποφασίσουμε ποιο είναι αυτό, που μας συμφέρει περισσότερο.

«Σούπερ» Ελληνικές τροφές που ενισχύουν την υγεία!



Εδώ και πολλά χρόνια έχει αναγνωριστεί η μεγάλη αξία της ελληνικής χλωρίδας που είναι από τις πλουσιότερες στην Ευρώπη, 6.200 φυτικά είδη, από τα οποία τα 1.150 είναι ενδημικά ή ενδοχώρια κατά τον Ιπποκράτη…

Η μπλε, η ροζ και η (παλιά) Ελλάδα

Πριν αποκλείσεις το ενδεχόμενο πατέρας της ελληνικής σοκολάτας να είναι ένας ...τυπογράφος, ρώτησε πρώτα πώς τον λένε. Και σταμάτα να θεωρείς την ΙΟΝ Αμυγδάλου και την Υγείας ΠΑΥΛΙΔΗ συνομήλικες. Θα σου άρεσε στα 68 σου να σε μπερδεύουν με κάποιον που κλείνει τα 155;
 
1841. Από ψηλά η Ελλάδα μοιάζει τόσο μικρή. Κι από χαμηλά όμως μικρή μοιάζει. Τα σύνορά της μετά βίας φθάνουν στην Άρτα και το Βόλο. Να και η Αθήνα. Γωνία Αιόλου και Βύσσης υπάρχει ένα μικρό «Γλυκισματοποιείον». Είναι του Σπυρίδωνα Παυλίδη και το έχει ανοίξει δίπλα στο τυπογραφείο του.

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Η Πυθαγόρεια διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών [φωτό] -



Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».

Για Έλληνες.

Παρακαλώ τις φίλες και τους φίλους αν μπορούν να βοηθήσουν πρόκειται να κάνω προσπάθεια για ένα μικρο Αγγελούδι με Εξωσωματική.





Παρακαλώ τις φίλες και τους φίλους αν μπορούν να βοηθήσουν πρόκειται να κάνω προσπάθεια για ένα μικρο Αγγελούδι με Εξωσωματική.

 Φτιάχνω με πολύ καλά υλικά.

Ισχύει...






Δείτε το κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα





Tό blog στηρίζει τήν σελίδα στό fb.
https://www.facebook.com/GreekQualityProducts

Συμπόσιο¨ και ¨Δείπνο¨ με την Ελληνική μας Διατροφή

Συμπόσιο¨ και ¨Δείπνο¨ με την Ελληνική μας Διατροφή: Κρέατα, Ελληνικές Σούπες και Ελληνικά Τυριά, με συνοδεία πάντα Ελληνικού Κρασιού, Ούζου και Τσίπουρου - Καταναλώνοντας απλώς, συμβάλουμε

Οι Έλληνες είμαστε ο Περήφανος Λαός που μπορεί να υπερηφανευόμαστε για την αναλλοίωτη Ελληνική μας παράδοση και κουλτούρα και στην Ελληνική Κουζίνα!

Greek Way: Το πρωτότυπο σουβενίρ που ταξιδεύει ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό


Greek Way: Το πρωτότυπο σουβενίρ που ταξιδεύει ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό
Μια νέα πρόταση souvenir, που θα περιλαμβάνει ελληνικές συνταγές και συνήθειες συνδυασμένες με τοπικά προϊόντα, μέσα σε ένα experience box, με την υπόσχεση να ταξιδέψουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, αποτελεί το κόνσεπτ του greek way.

ΦΑΡΜΑΚΟ το Παρθένο Ελαιόλαδο! Δείτε τι λένε καινούριες μελέτες! Βάλτε το στην καθημερινή διατροφή για την καρδιά σας…

el-708_22
Φυσικό φάρμακο είναι σύμφωνα με μελέτες το ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μια και είναι πλούσιο σε ελαιοκανθάλη που μπορεί να προστατέψει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Το λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι σκληρό τυρί της Λέσβου που παράγεται από την αρχαιότητα και συντηρείται μέσα σε ελαιόλαδο, κοινώς λάδι (εξ’ου και η ονομασία).




Το λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι σκληρό τυρί της Λέσβου που παράγεται από την αρχαιότητα και συντηρείται μέσα σε ελαιόλαδο, κοινώς λάδι (εξ’ου και η ονομασία). Έχει πικάντικη γεύση, ευχάριστο άρωμα και χαρακτηριστικό κυλινδρικό σχήμα. Είναι γνωστό και ως «κεφαλάκι», ενώ είναι προϊόν Π.Ο.Π. από το 1996.
Τί το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Το Ελαιοτριβείο – Μουσείο «Βρανά» είναι σήμερα ένας πολύπλευρος χώρος πολιτισμού




Σε μια επιχειρηματική «επίθεση» πολιτισμού, μοναδική στην Ελλάδα μέχρι τώρα, η εταιρία τροφίμων Ga
ia

Μαζεύοντας κρίταμο στην άκρη του πελάγους Ο Λευτέρης Τρικιριώτης μετακινήθηκε στην Ικαρία πριν εννιά χρόνια για να γίνει ένας σύγχρονος τροφοσυλλέκτης Μαζεύοντας κρίταμο στην άκρη του πελάγους


Από τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗ 


Υπάρχει κάτι σ’ αυτή τη θέα που κρύβουν οι πολλές πλαγιές της Ικαρίας, οι ντυμένες με ελαιόδεντρα και οι γυμνές, γεμάτες βράχια, κάτι που ακούγεται σαν κάλεσμα που επαναλαμβάνεται με την φωνή των τζιτζικιών. Πολλές φορές είναι η ηχώ του εαυτού μας που ζητάει το ραχάτι, έναν ρυθμό ανθρώπινο να ζήσει, και άλλες φορές είναι απλά η τραχιά ομορφιά του τοπίου και η απόκοσμη ησυχία, που την λησμονούμε εγκλωβισμένοι στο γκρίζο και τον θόρυβο. Σε ένα τέτοιο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο Λευτέρης Τρικιριώτης όταν πήρε την απόφαση να μετακινηθεί από την Αθήνα πίσω στον τόπο των γονιών του, την Ικαρία, επιλέγοντας την απομόνωση σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στην χαράδρα του ποταμού Χάρακα. Μετά από χρόνια πειραματισμών και εξοικείωσης με όσα έχει να προσφέρει η φύση σε αυτό το νησί του Ανατολικού Αιγαίου, ο Λευτέρης νοιώθει πώς έχει επιτύχει το σκοπό του: να αρκείται στα λίγα και να ζει από την γη, μέσα από την συλλογή αλλά και καλλιέργεια ενός από τους πιο παραγνωρισμένους καρπούς της Ελληνικής γης, το κρίταμο.

Μεσολόγγι: Ο Δήμος με την μεγαλύτερη παραγωγή Ελιάς Καλαμών στην Ελλάδα





Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Καλλιεργητικό πλάνο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Μεσολογγίου έχει την μεγαλύτερη παραγωγή σε ελιές Καλαμών περίπου το 30% της Ελληνικής παραγωγής. 

Έλληνας επιστήμονας εφήυρε μικροσοπικές «χειροβομβίδες» κατά του καρκίνου




Θερμικές νανο-χειροβομβίδες που εκρήγνυνται πάνω στους όγκους και απελευθερώνουν τις αντικαρκινικές ουσίες τους, είναι το «όπλο» του μέλλοντος στη μάχη κατά του καρκίνου και το σχεδίασε ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Το πιο παλιό μαγαζί στην Ελλάδα λειτουργεί απ'το 1864 και δεν έκλεισε ποτέ!





Λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1864 μέχρι σήμερα, είναι το παλαιότερο κατάστημα στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Λεωνίδιο και είναι πανέμορφο!

Πολυτελείς είσοδοι, τζαμαρίες, ειδικοί φωτισμοί, μοντέρνο design. Ξεχάστε όλα αυτά που οφείλει να διαθέτει ένα σύγχρονο κατάστημα.

Ο Χαϊδαριώτης πρωταθλητής που εγκατέλειψε την Αθήνα, εγκαταστάθηκε στα Καλάβρυτα και έγινε κτηνοτρόφος



Ο Χαϊδαριώτης Μάκης Βραχλιώτης, ένας νέος από την Αθήνα, που τα παράτησε όλα στην πρωτεύουσα, για να βρεθεί στα Καλάβρυτα. 

Ξεχάστε ότι ξέρατε στα δημητριακά: To Αroma Earth Products φέρνει τη νέα εποχή με έξι υπέροχες γεύσεις σοκολάτας! -





του Ιάσωνα Ζερβού
Πολλοί αναγνωρίζουν στα δημητριακά τις ωφέλιμες ιδιότητές τους στην λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού (στομάχι, έντερο κλπ.), αλλά δεν τους αρέσει η γεύση τους. Αλλοι λατρεύουν τα δημητριακά, αλλά έχουν βαρεθεί συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες γεύσεις.

BUSINESS STORIES Η Βεργίνα παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό βυνοποείο

vergina-all

«Η οδύσσεια μιας ελληνικής μπύρας», όπως είχαν αναφέρει οι ΝΥΤ, βρίσκει την «Ιθάκη» της στην Κομοτηνή. 

ΜΕ την καθημερινη καταναλωση μας ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ...

ΜΕ την καθημερινη καταναλωση μας ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ................

Τα 4 κορυφαία στο φαγητό ελληνικά νησιά κατά τον LonelyPlanet



Τα 4 κορυφαία στο φαγητό ελληνικά νησιά κατά τον LonelyPlanet
Τέσσερα ελληνικά νησιά μνημονεύει ο διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός LonelyPlanet, ως κορυφαία επιλογή στο να εντάξουν τον επισκέπτη στην ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. Σε ευρύτερο άρθρο του με τίτλο «Πρώτη φορά στην Ελλάδα: 10 κορυφαίες εμπειρίες» (First time Greece: top 10 experiences) στο πεδίο του φαγητού σημειώνει τα εξής:

Καλλιεργούν μανιτάρια σε... ανακυκλωμένο κατακάθι του καφέ..




Γράφει: Βάσω Μιχοπούλου
To Jugaad στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι η καθημερινότητα, είναι μια τακτική επιβίωσης που στηρίζεται σε τεχνικές διαχείρισης των αποβλήτων και των άχρηστων υλικών με στόχο την βιώσιμη επαναχρησιμοποίησή τους.

Θεσσαλονίκη: Ένα ενεργειακά ανεξάρτητο οικοχωριό 50 χιλιόμετρα από την πόλη!



-.jpg
Περίπου 50 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Ζαγκλιβέρι, στις παρυφές ενός δάσους από βελανιδιές, βρίσκεται το οικοχωριό «Σκάλα». Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο ζουν μόνιμα επτά ενήλικες και τέσσερα παιδιά, σε δύο σπιτάκια και δύο τροχόσπιτα.

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Δείτε το κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα (φωτο)


Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να….ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ;
Απίστευτο;

Ο Έλληνας «ψωνίζει έξυπνα» ?

Οι έλληνες καταναλωτές κυνηγούν τις προσφορές, συγκρίνουν τιμές και προσέχουν τι ψωνίζουν

Supermarket - by Flickr user fazen
Νέες αγοραστικές συνήθειες αποκτά ο έλληνας καταναλωτής στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης και γίνεται πλέον πιο ενεργός και προδραστικός στις αγορές του.

Ανάβρα Μαγνησίας , το Γαλατικό χωριό της Ελλάδας. Ένα χωριό παράδειγμα προς μίμηση!

http://www.thessalonikiartsandculture.gr/media/k2/items/cache/f63fb9fc1888bac2143cb5d1de3bea0f_XL.jpgΗ ανάπτυξή αυτής της απομακρυσμένης κοινότητας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική επαρχία, τους πολιτικούς της παράγοντες, αλλά και για κάθε πολιτικό.Ο δήμαρχος του ορεινού χωριού της Ανάβρας Μαγνησίας,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.