ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Τα ξεχωριστά αθηναϊκά παγωτά Παράδοση, ποιότητα, προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, κλασικές και πρωτότυπες γεύσεις είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τα συγκεκριμένα αθηναϊκά παγωτά να ξεχωρίζουν.


Τα ξεχωριστά αθηναϊκά παγωτά Παράδοση, ποιότητα, προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, κλασικές και πρωτότυπες γεύσεις είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τα συγκεκριμένα αθηναϊκά παγωτά να ξεχωρίζουν. 

Σήμερα, με πυξίδα τη διατήρηση της παράδοσης και των προϊόντων του τόπου μας, Το εργαστήριό μας εδρεύει στην πόλη της Παραμυθιάς (Νομός Θεσπρωτίας).

. Ένα καλό κρασί μπορεί να παράγει μόνο μια χώρα με παιδεία, με σταθερές αξίες, με κοινωνική ειρήνη, με δημοκρατικό πολίτευμα.
(Οινο) Τουρισμός στη Θεσπρωτία


Παράδοση ποτοποιίας έχει η Θεσπρωτία αλλά εδώ και λίγα χρόνια λειτουργεί το πρώτο μικρό οινοποιείο στην περιοχή των Φιλιατών.
Διαβάστε (ή κατεβάστε σε μορφή PDF) για αυτό το οινοποιείο στο Αμπελοτόπι φύλλο 39.
Αργότερα προστέθηκε ένα ακόμα μικρό οινοποιείο στην περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Στην περιοχή της Παραμυθιάς υπάρχει οργανωμένο ποτοποιείο που εμφιαλώνει και κρασιά.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Τι θα γινόταν εάν κάθε Έλληνας αγόραζε 6 ευρώ, ναι, μόλις 6 ευρώ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα αντί για ξένα;

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ESCARCOM-Σαλιγκάρια-Φρούτα.
Η ΕΣΚΑΡΚΟΜ Α.Ε. ιδρύθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 2009. Παράλληλα, απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα σαράντα και πλέον χρόνων επαγγελματικής εμπειρίας ενασχόλησης με την βιομηχανία επεξεργασίας κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων, ως κληροδότημα των πρωθύστερων αυτής εταιριών της ιδίας οικογενείας (ΣΑΛΙΓΚΑΡ Α.Ε., ΣΑΛΙΚΟΜ Α.Ε.), που λειτούργησαν διαρκώς από το 1968 έως και το 2009 ακριβός στον ίδιο επιχειρηματικό κλάδο. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο δημοτικό διαμέρισμα Σεβαστιανών, Δ. Σκύδρας (Ν. Πέλλας, Ελλάδα).

GOJI BERRY FARMΕυεργετικες Ιδιοτητες

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στην Πέλλα

Στην περιφερειακή ενότητα (νομό) Πέλλας, με επίκεντρο τα Γιαννιτσά, η οινική ανάπτυξη είναι, τα τελευταία χρόνια, εντυπωσιακή και πιθανότατα σχετίζεται με το τουριστικό ενδιαφέρον της περιοχής. Τα Γιαννιτσά είναι τμήμα της Διαδρομής του Κρασιού Πέλλας - Γουμένισσας, μιας από τις διαδρομές των Δρόμων του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Σουρωτή 90 χρόνια αγαπημένη.
Η Άλη είναι η μπύρα που παράγει η πρώτη Μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης. Πώς τέσσερις φίλοι κάνουν το όνειρο για φρέσκια μπύρα, πραγματικότητα.
Το μικρό δεν είναι μόνο όμορφο, για να θυμηθούμε το best seller του Ε.Φ. Σουμάχερ, αλλά μπορεί να είναι, και είναι, γευστικό, αρωματικό, μια φρέσκια πρόκληση για τους ουρανίσκους μας, όπως στην περίπτωση της Άλη, της μπύρας που παράγει μία παρέα φίλων, νέων επιχειρηματιών, στη πρώτη μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης.

Κουλούρια Θεσσαλονίκης-Αυτή είναι η Ελλάδα.Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Tρίγωνα Ελενίδη-Ο καλύτερος τρόπος νά αντισταθείς στόν πειρασμό είναι... νά υποκύψεις.

Καλώς ήλθατε στο site της εταιρίας Γ. Ελενίδης που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια γλυκιάς επιτυχίας με εμμονή στην ποιότητα και στην παράδοση. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ με το ίδιο πάθος για την τελειότητα.

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στη Θεσσαλονίκη


Τα υπέροχα βουβαλίσια προϊόντα Αν και πριν από λίγα χρόνια κανένας δεν προτιμούσε το... βουβάλι στο πιάτο του, η φήμη του κρέατός του αλλά και των υπολοίπων προϊόντων του έχει εξαπλωθεί τόσο που τα βρίσκουμε σε όλη την Ελλάδα.
Αν και πριν από λίγα χρόνια κανένας δεν προτιμούσε το... βουβάλι στο πιάτο του, η φήμη του κρέατός του αλλά και των υπολοίπων προϊόντων του έχει εξαπλωθεί τόσο που τα βρίσκουμε σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ακανές Λαϊλιά Σερρών "ΒΑΣΑΚΗ" παρασκευάζεται εδώ και πολλά χρόνια με πολυ μεράκι, σύμφωνα πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο.Πώς ανακαλύψθηκε ο τάφος στην ΑμφίποληΗ Αμφίπολη άρχισε να φέρνει στο φως τα ονόματα των πολιτών της: Ευμήτις, Σέξτος, Ιούλιος, Δημητρίας, Ευβουλίδου, Αριστονόη, Μυρτώ, Νικάσιππος, Πίπις και Φανίς...

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στις Σέρρες

Στην περιφερειακή ενότητα (νομό) Σερρών, που διασχίζεται από τον Στρυμόνα, επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος και κύριος πόλος διακοπών είναι η τεχνητή λίμνη Κερκίνη, που έχει ονοματίσει και τη δημοτική ενότητα Κερκίνης του δήμου Σιντικής.

Η βυζαντινή ακρόπολη στας Σέρρας, το φαράγγι του Αγγίτη, το σπήλαιο τηςΑλιστράτης, ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της Αμφίπολης είναι
αξιόλογοι προορισμοί και το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά πεδίο δράσης.

Made in Greece η εταιρία Παπουτσάνης & τα μυρωδάτα σαπούνια της - Θα σταλούν σε 88 χώρες & 25.000 ξενοδοχεία

Εμπορική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς "παίκτες" στην αγορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, κίνηση που ενισχύει σημαντικά την ήδη έντονη εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, εξασφάλισε η Παπουτσάνης.
Η ιστορική ελληνική βιομηχανία, όπως αναφέρεται και στην οικονομική κατάσταση εξαμήνου της εταιρείας, επέκτεινε τη συμφωνία της με τη Sysco Guest Supply (SGS), έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς ξενοδοχειακών καλλυντικών διεθνώς, παγκόσμιο παίκτη στη συγκεκριμένη αγορά και προμηθευτή 25 χιλιάδων ξενοδοχείων σε 88 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Πράσινη Ελιά ΧαλκιδικήςΤο Κτήμα Πόρτο Καρράς , όπως πάντα πρωτοπόρο στα Βιολογικά κρασιά , έρχεται με νέες Ετικέτες και συνεχίζει την παράδοση με την καλύτερη ίσως Βιολογική Μαλαγουζιά !!!


Το Κτήμα Πόρτο Καρράς , όπως πάντα πρωτοπόρο στα Βιολογικά κρασιά , έρχεται με νέες Ετικέτες και συνεχίζει την παράδοση με την καλύτερη ίσως Βιολογική Μαλαγουζιά !!!

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στη Χαλκιδική

Χάρτης Περιφερειακής Ενότητας (νομού) Χαλκιδικής

Η περιφερειακή ενότητα (νομός) Χαλκιδικής είναι το παραθεριστικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας και ελκυστικός πόλος θέρινών διακοπών.

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ
Oίνος από τήν Ηδωνίδα γή.

Το Κτήμα Μιχαηλίδη βρίσκεται στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, μια εύφορη περιοχή που γειτνιάζει με τους αρχαίους Φιλίππους, όπου τα αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούν την καλλιέργεια της αμπέλου, αλλά και την ύπαρξη αρχαίου πατητηρίου στους Ελληνιστικούς χρόνους.

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στη Δράμα


Στην περιφερειακή ενότητα (νομό) Δράμας το χιονοδρομικό κέντρο του Βώλακαστο Φαλακρό, τα δάση Φρακτού (Ζαγκραντένια) & Ελατιάς (Καρά Ντερέ) με τοΔασικό χωριό, οι πηγές & το σπήλαιο του Αγγίτη και το Μενοίκιο όρος είναι τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος και πόλοι για χειμερινές διακοπές.

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΑΣΟΥ
Σαλιγκαροτροφείο Φιλίππων
Μυτιλήνης 6
(+30) 2510 517940 (+30) 6980483583

Δρόμοι του Κρασιού - Οινοτουρισμός στην Καβάλα & στη Θάσο

Αν κάνετε διακοπές στην περιφερειακή ενότητα (νομό) Καβάλας κατ΄αρχάς θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα την πανέμορφη πόλη της Καβάλας με το εμβληματικό υδραγωγείοκαι ιδίως την παλιά γειτονιά ή Παναγιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.