ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Αυτά είναι τα πιο γευστικά ελληνικά προϊόντα

«Απρόσμενα υψηλός ήταν ο αριθμός των ελληνικών προϊόντων που βραβεύθηκαν φέτος στην 11η ετήσια απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας από το International Taste & Quality Institute (ITQI) με έδρα τις Βρυξέλλες» όπως σημειώνεται σε ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στις Βρυξέλλες.
Πρόκειται για διεθνή οργάνωση με την οποία συνεργάζονται 16 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες σεφ και σομελιέ 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Γιατί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ που έκανε το “Deal” της χρονιάς ΔΕΝ έχει κάνει ΠΟΤΕ διαφήμιση και δεν έχει σελίδα στο Ίντερνετ;;
Πριν λίγες ημέρες ο όμιλος Σκλαβενίτη πραγματοποίησε την εξαγορά της χρονιάς, αυτή των Makro στην Ελλάδα. H αντεπίθεση της πιο “διαφορετικής” αλυσίδας μόλις ξεκίνησε…


Εάν υπάρχει μία εταιρεία που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για τον τρόπο που λειτουργεί στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από την Σκλαβενίτης, όπως γράφει το news247.. Δραστηριοποιείται στον πλέον ανταγωνιστικό κλάδο της οικονομίας, αυτό των σούπερ μάρκετ – εκεί όπου και το 0,01 ευρώ μετράει – και ενώ οι Σειρήνες έχουν αυξηθεί καταφέρνουν όχι μόνο να κρατήσουν τους πελάτες τους αλλά και να τους αυξάνουν. Πως; Μην κάνοντας τίποτα από όλα αυτά που έχουν κάνει κάποιοι από τους ανταγωνιστές τους για να πετύχουν:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ» ΕΛΟΜΑΣ: «Νέα Εποχή» ανάπτυξης και εξωστρέφειας

Ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, ο ΕΛΟΜΑΣ, εισέρχεται σε Νέα Εποχή. Η «Ελληνική Ομάδα των Σουπερμάρκετ» είναι πραγματικότητα και είναι εδώ.

ΕΛΟΜΑΣ: «Νέα Εποχή» ανάπτυξης και εξωστρέφειας
Με ενιαία σήμανση σε όλα τα καταστήματα του δικτύου εσωτερικά και εξωτερικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το βορειότερο ως το νοτιότερο άκρο της, ο ΕΛΟΜΑΣ χτίζει την νέα εποχή για το ελληνικό λιανεμπόριο.

Πέτρος Σεπετάς: Ο πολιτικός μηχανικός που κάνει το νερό.. αίμα

Επιχειρηματίας δεν σημαίνει μόνο έσοδα αλλά και κοινωνική προσφορά. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Πέτρος Σεπετάς, ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφιαλώσεως Βίκος. Η οποία δεν ηγείται μόνο στη συνείδηση των καταναλωτών, όπως επιβεβαιώνουν και τα έσοδα των 75 εκατ. ευρώ και τα κέρδη των 10,6 εκατ. ευρώ, αλλά πρωταγωνιστεί και στις καρδιές των Ηπειρωτών με την εθελοντική της δράση. 

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΕΨΑ: ο μεγαλύτερος μικρός εμφιαλωτής της ελληνικής αγοράς

Η περίφημη λεμονάδα, που σε αυτήν οφείλεται η δημιουργία της επιχείρησης, παραμένει το εμβληματικό της προϊόν, αν και η πορτοκαλάδα της έρχεται πρώτη στις πωλήσεις της - Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να κερδίσει υψηλούς ρυθμούς ετήσιας ανάπτυξης
Επάνω αριστερά, η χαρακτηριστική φιάλη της εταιρείας. Δεξιά, παλαιότερη διαφήμιση της βυσσινάδας και, στη μικρή φωτογραφία, η διευθύνουσα σύμβουλος της θεσσαλικής βιομηχανίας κυρία Πένυ Τσαούτου


Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία εμφιάλωσης στην ελληνική ιστορία του κλάδου των αναψυκτικών, που η δημιουργία της βασίστηκε σε ένα «τυχαίο» γεγονός. Η λειτουργία της υπερβαίνει τις οκτώ δεκαετίες και αφού κατόρθωσε να επιβιώσει από τις αναστατώσεις της μακρόχρονης διαδρομής της, σήμερα διεκδικεί - και φαίνεται να κερδίζει - τη θέση του μεγαλύτερου «μικρού» εμφιαλωτή της ελληνικής αγοράς.

ΙΚΕΑ συμμένει αλυσοπρίονο


Η ΙΚΕΑ συνεχίζει να καταστρέφει ευρωπαϊκή γη-Ο επόμενος καναπές σας ίσως να είναι ελληνικής καταστροφής 

IKEA%2Bston%2Btoixo.jpg

Στον Τοίχο 
Τι σημαίνει πουλώ δημόσια περιουσία για επενδύσεις; Αυτό ακριβώς που συμβαίνει στην "αναπτυσσόμενη" ευρωπαϊκή Ρουμανία. 
Η εταιρεία ΙΚΕΑ αγοράζει 33,600 εκτάρια δάσους της Ρουμανίας κάνοντας τα έσοδα της να ανέβουν κατακόρυφα αφού πλέον δεν θα χρειάζεται να αγοράζει ξυλεία από τους 20 Ρουμάνους προμηθευτές της, αλλά θα την παίρνει από την δική της πλέον γη δίνοντας τον πενιχρό μισθό που ισχύει στην βαλκανική ευρωπαϊκή χώρα.

Να τι παράγει η Ελλάδα που μας φλόμωσαν στο ψέμα ότι δε παράγουμε τίποτα – Δείτε και συγκρατείστε την οργή σας

Μαγνήσιο…Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης. 2) Αλουμίνιο: Εδώ και...
ssssgf1

Μαγνήσιο…Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
2) Αλουμίνιο:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Green Cola: Η... ελληνική απάντηση στην Coca Cola

Του Κοσμά Ζακυνθινού

Με μια εκστρατεία επικοινωνίας που φέρει τον τίτλο «ξε-cola και διάλεξε ελληνικά», η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών από την ακριτική Ορεστιάδα επιχειρεί να υψώσει το ανάστημα της στην «πρωταγωνίστρια» Coca Cola, παρασκευάζοντάς την
πανομοιότυπη γευστικά, ελληνική Green Cola.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ στα LIDL – ΔΕΙΤΕ σε ποια μεγάλη πόλη της ελλάδας ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο;;

ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Να που τελικά παράγουμε και άκρως βιομηχανοποιημενα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Για να δώσουμε και μια νότα αισιοδοξίας στην όλη κατάσταση.....

Αποφάσισα να παραξω στην Ελλάδα ένα αμιγώς Ελληνικό προϊόν (λιπαντικά οχημάτων) ,από Ελληνικά χέρια ,πλαστικά μπουκαλάκια ,αυτοκόλλητα και δικό μου brand name. 

ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Τι τράβηξε ο Δημήτρης Πολιτόπουλος για να επενδύσει στην Ελλάδα 10 εκατ. ευρώ και να φτιάξει ελληνική μπύρα

«Η οδύσσεια μιας μικρής ελληνικής μπύρας». Με αυτό τον τίτλο έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times ο χημικός μηχανικός Δημήτρης Πολιτόπουλος ο οποίος αντί για ταξίδι προς την επιτυχία γνώρισε την κόλαση που λέγεται ελληνική αγορά και νομοθεσία.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ- Πώς η ελιά της Χαλκιδικής έχει κατακτήσει τον κόσμο

Μεγάλη σε μέγεθος, σαρκώδης, καταπράσινη, πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο και ω-3, χαμηλή σε λιπαρά, η ελιά Χαλκιδικής κατακτά όλο τον κόσμο και αναδεικνύεται σε... εθνικό θησαυρό.

Κέρδος 10 δισ. ετησίως αν καταναλώνουμε ελληνικά προιόντα. Στηρίζουμε Ελλάδα

Περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα κερδίσει η ελληνική οικονομία, αν αγοράσουμε εγχώρια προϊόντα, αξίας 1.000 ευρώ .
Εάν εξαιρέσουμε το ένα εκατομμύριο ανέργους και το ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους, υπολογίζεται ότι, αν κάθε Έλληνας καταφέρει να αγοράσει το 2012 ελληνικά προϊόντα αξίας 1000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων, τότε θα προστεθούν στην προβληματική ελληνική οικονομία 10 δισ. ευρώ...

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Τα Ελληνικά καπνά απογειώνονται και οι πολυεθνικές κλαίνε!

 Ο Αμερικάνικος κολοσσός Philip Morris [με Παπαστράτο] βρίσκεται πιο κάτω από την εταιρία Καρέλιας. Πράγμα που σημαίνει ότι η Ελληνική καπνοβιομηχανία βρέθηκε στην κορυφή από τότε που η Παπαστράτος πέρασε στον έλεγχο της αμερικανικής πολυεθνικής. 

Τι (δεν) κάνει ο ΕΦΕΤ με τα ελαιόλαδα στα σούπερ μάρκετ;

Μια μεγάλη γερμανική εταιρεία σούπερ μάρκετ, με εκατοντάδες καταστήματα εγκατεστημένα στην Ελλάδα, λαμβάνει τον Οκτώβριο του 2014, στα ελληνικά της γραφεία της, μία έγγραφη καταγγελία από καταναλωτή ο oποίος τυγχάνει να είναι σχετικός με τον χώρο του ελαιολάδου (γευσιγνώστης) και ο οποίος της αναφέρει ότι ένα ελαιόλαδό της (ιδιωτική ετικέτα) έχει έντονα αρνητικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, πράγμα που, αν ισχύει, το υποβιβάζει ως υποδεέστερο, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό που ισχύει από το 1991, από την κατηγορία “Εξαιρετικό Παρθένο” σε απλό “Παρθένο”. Η εταιρεία δεν απαντά στον περίεργον αυτόν καταναλωτή και συνεχίζει να διαθέτει την ίδια παρτίδα χωρίς καμμία αντίδραση, ανενόχλητη.

Photo: florence-on-line.com
Photo: florence-on-line.com

Μετά από τρεις μήνες, ο καταναλωτής επανέρχεται και κάνει δεύτερη έγγραφη αναφορά - καταγγελία στην εταιρεία (Ιανουάριος 2015) χωρίς να προσφύγει, όπως θα έπρεπε ίσως, στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, ελπίζοντας σε

ΩΣ ΕΔΩ ΒΑΡΒΑΡΟΙ! ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!
Ως εδώ Βάρβαροι! Δεν θα ξανακάνετε την Ευρώπη Άουσβιτς! 

Δεν θα ξαναεκβιάσετε λαούς και χώρες! 

Δεν θα ξαναφέρετε τα Πάντσερς στις πόρτες των σπιτιών μας!

Πρέπει να το κάνουμε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ)

Εάν στραφούμε στα Ελληνικά προϊόντα, με αφοσίωση και έρευνα, θα εξασφαλίσουμε 10 δις ετησίως και θα μειώσουμε την ανεργία τουλάχιστον κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.
Αν όμως δεν κοιτάς από που παράγεται το χαρτομάντηλο που καταναλώνεις ή την προέλευση από το σουβλάκι κοτόπουλο που παραγγέλνεις, τότε άστο καλύτερα.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση – είναι στο χέρι μας!

Στις 8 Μαρτίου 2010 αναρτήσαμε το πρώτο άρθρο της σειράς «Αγοράζουμε Ελληνικά» με τίτλο Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα: Η πιο απλή και πρακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!
Το άρθρο αυτό αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από δεκάδες bloggers συμβάλλοντας σημαντικά στην ευαισθητοποίηση των Ελλήνων καταναλωτών όσον αφορά τους «πρακτικούς» τρόπους αντίδρασης στην οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας.
Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο «πολύπλοκα» όσο φαίνονται:

Τι πρέπει να προσέχουμε στις ενδείξεις των προϊόντων που αγοράζουμε.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές συνειδητοποιούν πως η ανάγκη να επιλέγουν, για τις καθημερινές καταναλωτικές τους ανάγκες, προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ: Η πλέον αποτελεσματική αντιμετώπιση της τεράστιας ανεργίας που μαστίζει την Ελλάδα του 2012 περνάει υποχρεωτικά μέσα από την αύξηση της παραγωγής Ελληνικών προϊόντων που είτε θα εξάγονται είτε θα αγοράζονται μέσα στην Ελλάδα από  συνειδητοποιημένους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους προσεκτικά και όχι μηχανικά.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Αγνά προιόντα της ελληνικής γης! Από το περιβόλι στην πόρτα σας...  • Αγνά προιόντα της ελληνικής γης!
    Από το περιβόλι στην πόρτα σας... Με ένα μόνο τηλεφώνημα!
  • Αναλυτική περιγραφή
    Προμηθευόμαστε φρούτα και λαχανικά, πάντα φρέσκα, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, από διάφορα μέρη του τόπου μας, όπως Λακωνία, Κορινθία, Φθιώτιδα. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ BLOG- Ελληνικά Προιόντα.
Τήν Κυριακή 12/7/2015 ,γύρω στις 17,00 δημιουργήθηκε αυτό το blog , μέσα σε 24 ωρες εκανε περίπου 1400 προβολές, εκ των οποίων μόνο σήμερα περίπου

Ψάχνουμε δουλειά; Αγοράζουμε Ελληνικά!

Αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον, αν θέλουμε δουλειά για εμάς και τα παιδιά μας, αν θέλουμε καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, πρέπει άμεσα να ευαισθητοποιηθούμε σαν καταναλωτές.
.
Συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή μας, να θεωρούμε κάτι αυτονόητο αλλά να διαπιστώνουμε ότι στην καθημερινή πρακτική δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αυτονόητο!
Πάρτε παράδειγμα τις επιλογές μας όταν βρισκόμαστε μπροστά στα ράφια, στις βιτρίνες και στα ταμεία των διαφόρων καταστημάτων αγοράζοντας διάφορα προϊόντα για τις απόλυτα αναγκαίες καθημερινές, καταναλωτικές μας ανάγκες.

Ο μύθος του κωδικού 520 (EAN Bar Code) και η μεγάλη εξαπάτηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Όλοι μας λίγο ή πολύ, έχουμε την εντύπωση πως όταν ένα προϊόν φέρει στην συσκευασία του ένα κωδικό αριθμό (EAΝ Bar Code) που αρχίζει από 520 το προϊόν αυτό είτε συσκευάζεται, είτε παράγεται στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως ένα προϊόν μπορεί να παράγεται και να συσκευάζεται  οπουδήποτε εκτός Ελλάδος και εντός ΕΕ  αλλά να πωλείται μέσα στην Ελλάδα  με κωδικό που αρχίζει από 520!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ .!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ..!!!Και ΤΩΡΑ ... ένας είναι ο τρόπος ... αν θέλουμε και ...
αν ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ...
η λύση είναι μία ...
ΠΡΕΠΕΙ να βοηθηθούμε μεταξύ μας
Κοιτάξτε δίπλα σας και ας κάνει ο καθένας
αυτό που μπορεί ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Αγοράζουμε Ελληνικά: Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ!

Ας καταλάβουμε επιτέλους πως η καθημερινή συνήθεια «Αγοράζουμε Ελληνικά!» είναι ο μόνος ασφαλής και σύντομος δρόμος για να ξανασυναντήσουμε την ευημερία και την χαμένη μας αξιοπρέπεια!
.
Όταν η Ελλάδα μπήκε στη δίνη της οικονομικής κρίσης το 2009, όλοι οι πολίτες που δεν είχαν το προνόμιο ειδικότερων γνώσεων πάνω στην οικονομική επιστήμη άρχισαν να προβληματίζονται σχετικά με τους πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της νέας, δυσάρεστης πραγματικότητας που άρχισε να διαμορφώνεται ολοένα και εντονότερα μέσα στην Ελληνική κοινωνία.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προιόντων ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας
ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ Μποϋκοτάρουμε τα Γερμανικά Προϊόντα

Τα γεγονότα τρέχουν. Η κυβέρνηση παρά το βροντερό ΟΧΙ που έδωσε ο Ελληνικός λαός κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 αναγκάστηκε να υποταχθεί «στην θέληση» του λαού της.
Και πήγε με την ψήφο της Βουλής στην Ευρώπη.

Δείτε ποια είναι ελληνικά προϊόντα

Το οφείλουµε στον εαυτό µας, στην παραπαίουσα (πτωχευµένη ?) οικονοµία της Χώρας µας, στην αντιµετώπιση της ανεργίας, στα παιδιά µας και σε πολλούς άλλους τοµείς, που µπορεί να δουν ßελτίωση αν το τηρήσουµε ευλαßικά !!!!!

Οι Ξένοι το κάνουν χωρίς εξαιρέσεις . . . . . . . . Εµείς γιατί να το αποφεύγουµε ή να το αναßάλλουµε ? Είναι πιά ή µόνη µας άµυνα!!!!
Διαßάστε και δυό επεξηγηµατικά λόγια, γιατί να προτιµήσουµε το καθένα και όχι τον άλλο . . . . .
Προωθήστε το και διαδώστε το σε όσους πιο πολλούς φίλους και γνωστούς έχετε...ίσως κάτι κατορθώσουμε συλλογικά...
Όχι πλέον Γερμανικά, Γαλλικά και Εγγλέζικα αυτοκίνητα. Αγοράστε Ιαπωνικά ή Κορεάτικα ακόμα και Ιταλικά! (στο κάτω-κάτω αυτοί οι ανθρωποι δεν μας πολεμούν.
> ΝΑΙ στον εσωτερικό τουρισμό σε Ελληνικής ιδιοκτησίας ξενοδοχειακές μονάδες
> ΝΑΙ στα φρέσκα ζυμαρικά ΑΛΦΡΕΣΚΟ που παρασκευάζονται από εγχώρια υλικά

Τα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα και οι 100 κορυφαίες αγορές

Δύο αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές ανέδειξε το πρώτο τρίμηνο του 2015 για το εξωτερικό εμπόριο της χώρας.
Από τη μία πλευρά, αναδεικνύονται οι εκρηκτικές αυξήσεις στις εξαγωγές ελαιολάδου, λόγω των ευνοϊκών δεδομένων εγχώριας παραγωγής, σε σχέση με τον ανταγωνισμό και από την άλλη οι πιέσεις στον κλάδο των πετρελαιοειδών, εξαιτίας των χαμηλότερων διεθνών τιμών του πετρελαίου. Οι αντίρροπές αυτές επιδόσεις προκάλεσαν σημαντικές ανακατατάξεις τόσο στον προϊοντικό, όσο και στο γεωγραφικό χάρτη των ελληνικών εξαγωγών, με τις χώρες της ΕΕ, αλλά και της Βορείου Αφρικής-Μέσης Ανατολής, να απορροφούν τα μεγαλύτερα μερίδια ελληνικών προϊόντων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Αυτό το blog  εχει δημιουργηθεί για την ενημέρωση ολων των Ελλήνων, ως προς τις αγορές ,οσο το δυνατόν περισσότερων Ελληνικών προιόντων, για να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας να ανακάμψει  και να βγεί από την δύσκολη θέση πού εχει περιέλθει.

Πώς να στηρίξετε την Ελλάδα. Δείτε τη λίστα και αγοράστε ελληνικά προϊόντα

Πώς μπορείτε να στηρίξετε την οικονομία της Ελλάδας και τα ελληνικά προϊόντα;
Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος μεελληνικά προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς.
H ελληνική αγορά χρειάζεται στήριξη, περισσότερο από ποτέ.
Διαβάστε τη λίστα με τα ελληνικά προϊόντα:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οί αποψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τά περιεχόμενα των αρθρων

Εμείς απλά τά δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθήνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε αλλα ιστολόγια η ιστοσελίδες.